speltips_skribent

Europatipset 10/9: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Spelförslag till Europatipset vecka 37! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 37.
13 nya matcher, och självfallet är det fortsatt stort fokus på EM-kvalet från Svenska Spels sida. Inte länge till dock, efter tisdagen är det som bekant uppehåll från landslagsfotbollen till oktober månad.

Vi har ett flertal självklara spikar på tisdagens kupong, där vi främst tänker på England, Portugal, Turkiet och Brasilien, men det finns givetvis också ett flertal ovissa möten som vi ska försöka bryta ner. Kupongen innehåller bland annat ett möte från den engelska ligacupen, där Grimsby och Macclesfield ställs mot varandra – så här på förhand en i princip omöjlig match att förutse.

Vi höjer även ett varningsfinger för nationer som Luxemburg, Mexiko, Venezuela och USA, och med det sagt så klickar vi alltså in ett 768 raders system, med 1 helgardering och 8 halvgarderingar. Stort lycka till!

europatipset tips vecka 37

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: England.
Omgången bästa värdespik: Svårt, möjligtvis Tjeckien.
Omgångens chansspik: Krysset mellan Albanien och Island.
Omgången favorit som är i fara: Serbien.

1. England – Kosovo, 1

England kör så det ryker! Tre matcher har resulterat i tre segrar och 14(!) gjorda mål, Kane & Co lär därför göra historien kort med Kosovo också. All respekt för Kosovo, som gjort det väldigt bra så här långt, men här ska det trots allt råda klasskillnad. Det finns därför ingen anledning till att slösa på tecken här!

2. Montenegro – Tjeckien, X2

Montenegro står fortsatt utan seger efter fyra spelade matcher och har då ställts mot motstånd som Bulgarien, Kosovo och Tjeckien. Mot just Tjeckien förlorade man dessutom med 3-0 på bortaplan, och vi väljer helt enkelt därför Tjeckiens sida i tisdagens möte. De är det bättre landslaget och ska därför åtminstone undvika ett nederlag, trots spel på bortaplan.

3. Litauen – Portugal, 2

Portugal besegrade Serbien i en livsviktig match senast och infinner sig numer på en andraplats i gruppen, med matchen mindre spelad än Luxemburg och just Serbien. Nu är siktet inställt på förstaplatsen och ska man lyckas komma ikapp Ukraina, så krävs det onekligen tre pinnar på tisdag. Och Litauen ska Portugal bara besegra. Given tvåa!

4. Luxemburg – Serbien, X2

Luxemburg och Serbien står, något överraskande, på exakt lika många poäng efter fyra spelade matcher. Tabelläget visar möjligtvis inte hela sanningen då Serbien givetvis har ett bättre landslag än Luxemburg, men det går inte riktigt att blunda för det faktum att Serbien har upplevt stora problem under de senaste månaderna. Med det sagt så tar vi alltså med krysset.

5. Albanien – Island, X2

Island fortsätter att gå starkt i grupp H med länder som Frankrike och Turkiet och faktum är att man inför tisdagens möte delar en förstaplats med just dem länderna. Island är bevisligen att räkna med, och går alltså för sin fjärde(!) raka seger när man ställs mot Albanien. X2 känns därför riktigt bra här, Albanien är klart sämre.

6. Moldavien – Turkiet, 2

Precis som vi nämner ovanför så står alltså Turkiet, Island och Frankrike på lika många poäng efter fem spelade matcher. Det gör absolut inte Moldavien, de har förlorat fyra av fem matcher och släppt in flest mål av samtliga nationer i gruppen – till och med fler än jumbon Andorra. Given tvåa.

7. Grimsby – Macclesfield, 1X2

Både Grimsby och Macclesfield lirar till vardags i League Two, och är väl där även väldigt jämna – det skiljer alltså noll poäng lagen åt i tabellen. Med det sagt så helgarderar vi match nummer 7, det är ju dessutom så att detta är den engelska ligacupen, och därför tar vi inga risker. 1X2!

8. Irland – Bulgarien, 1X

Landskamp! Irland och Bulgarien gör alltså upp utanför EM-kvalet, och vi landar därför i att krysset är nyttigt att ha med. Hade det vart en tävlingsmatch hade vi högst troligt spikat ett formstarkt Irland, men en landskamp är trots allt en landskamp och därför blir det 1X.

9. Argentina – Mexiko, 1X

Neutral mark är det som gäller när Argentina och Mexiko drabbar samman natten till onsdag. Argentina träningsspelade mot Chile, så sent som i torsdags – en match som resulterade i ett 0-0-resultat. Lirare som Messi, Aguero, Di Maria och Higuain finns alltså inte med i truppen och därför måste krysset med när Argentina ställs mot Mexiko. För den som har en större budget så är alltså en helgardering inte fel här.

10. Brasilien – Peru, 1

Brasilien har i princip samtliga världsstjärnor med när man ställs mot Peru natten till onsdag, Neymar är även han med och gjorde mål senast när Brasilien kryssade mot Colombia. Det blir ingen revansch för Peru här, de föll som bekant mot Brasilien i sommar – i finalen i Copa America (3-1). Given etta!

11. Colombia – Venezuela, 1X

Colombia är det klart bättre landslaget av dessa två och kommer alltså närmst från ett oavgjort resultat mot Brasilien (2-2). Med det sagt så utgår vi från ettan här, men adderar till krysset eftersom att det rensar kupongen fint! Det är trots allt en träningslandskamp det här – värt ett försök!

12. Ecuador – Bolivia, 1X

Ecuador agerar hemmalag i det här mötet, och kommer dessutom närmst från en övertygande 1-0-seger mot Peru på bortaplan. Annorlunda ser det ut för gästerna, som alltså inte vunnit en enda landskamp under 2019. I sommarens Copa America förlorade man dessutom samtliga matcher. Krysset tas med på grund av spelvärdet!

13. USA – Uruguay, X2

USA har förlorat tre raka landskamper inför mötet mot Uruguay, och kommer dessutom närmst från en 3-0-förlust mot Mexiko på hemmaplan. Matchen innan det, förlorade man mot Venezuela med 3-0. Uruguay är bättre än dessa nämnda landslag, och ska därför helt enkelt bara undvika ett nederlag natten till onsdag. X2!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming