speltips_skribent

Speltips Litauen – Portugal 10/9: Bergsäker seger?

Portugal besegrade Serbien i en superviktig match i lördags, nu är det som bäddat för ett portugisiskt avancemang från grupp B.

Twitter Facebook

4-2 borta i Serbien, Ronaldo & Co satte ner foten och bjöd på en oerhört underhållande fotbollsmatch när Portugal bekräftade att de menar allvar. Gruppettan Ukraina får otvivelaktigt se upp här framöver, deras förstaplats är i allra högsta grad hotad i den här gruppen.

Vilket fantastiskt fotbollslag Portugal egentligen har, en fronttrio med Bernardo Silva, Ronaldo och Guedes är inte att leka med, och addera därtill att en lirare som Joao Felix satt på avbytarbänken senast. Wow!

Detta Portugal kommer givetvis att ta sig vidare till EM 2020, detta trots att man fick en svag start i kvalet med två raka kryss på hemmaplan. Vi är alltså helt övertygade om att Portugal ser till att gå segrande ur samtliga återstående matcher i den här gruppen, Ukraina på bortaplan blir det stora testet i oktober månad, men visst ska Portugal, även där, lösa en trepoängare?

Litauen räcker inte till

En nation som absolut inte ska ha en möjlighet att kunna hota Portugal är onekligen Litauen. Litauen kan möjligtvis inte placeras in i samma kategori som landslag som San Marino, Gibraltar eller Andorra men de är i vår mening inte långt ifrån den nivån.

Faktum är att det här landslaget i princip aldrig vinner fotbollsmatcher, Ukraina besegrade Litauen med 3-0 på bortaplan senast, Serbien gjorde även de historien kort med Litauen, och besegrade i sin tur laget med 4-1. Litauen misslyckades till och med, med att besegra Luxemburg på hemmaplan. Det säger i princip allting om var detta landslaget står idag.

Med det sagt så tror vi Portugal kör över Litauen under tisdagskvällen, Ronaldo jagar som bekant alltid nya mål och här tror vi även coach Santos ger Felix förtroendet från start! Spännande.

Vi testar därför en slant på Portugal (-2 handikapp) till fina 1,90 x insatsen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr, spela med 500!

Vid en insättning av 100 kr får du som ny kund hos ComeOn 500 kr att spela för, plus en biobiljett!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-2 handikapp)
Odds: 1,90
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming