speltips_skribent

Speltips Lyon – Stade de Reims 11/1: Fokus på målen

Nykomlingen Stade de Reims har imponerat stort i sin debutsäsong i Ligue 1 – står emot Lyon relativt bra på fredag?

Twitter Facebook

Det råder inga som helst tvivel om att Stade de Reims är säsongens stora överraskning i Ligue 1, åtminstone ifall vi ska lyfta fram något gäng så här långt in på säsongen. Faktum är att de vid en seger på fredag, tillfälligt kliver upp på en sjätteplats i tabellen, och det är ett minst sagt imponerande facit i sådana fall.

Stade de Reims har alltså endast noterats för 5 förluster efter 19 spelade matcher, och den stora anledningen till detta är stavas; defensiven. Laget är oerhört organiserade bakåt, och det hela har resulterat i att man endast släppt in 18 mål, alltså ett snitt som landar på under 1,0 mål/match! Det är trots allt ett mäktigt facit av en nykomling.

Tittar vi dessutom närmre på bortalagets form inför fredagens möte, så kan vi alltså konstatera att Stade de Reims endast noterats för blott 2 förluster på de 12 senaste omgångarna i ligaspelet. Hälften av de matcherna har resulterat i ett oavgjort resultat och det bekräftar onekligen det faktum att de är oerhört svårslagna.

Vi räknar därför med att Lyon upplever en del problem i fredagens möte. De har som bekant inte alls kommit upp i nivå i år, åtminstone inte samma nivå som de låg på under fjolårets säsong, och det är egentligen tack vare det faktum att Monaco och Marseille varit så usla, som Lyon har en andraplats i tabellen i sina egna händer. 

Det blir inget målkalas

Lyon står alltså på 9 segrar efter 18 spelade matcher, och den siffran tycker vi minst sagt sticker ut. Vanligtvis har Lyon trots allt inkasserat fler vinster i det här skedet av säsongen, och tittar vi dessutom närmre Lyons målproduktion, så kan vi konstatera att även den siffran är förvånansvärt låg.

Lyon stod, efter 18 spelade omgångar i fjol på 44 mål, i år? 30. De snittar alltså mindre än två mål per spelad match i år, och på hemmaplan har de bara producerat 16 mål på 10 matcher. Det, i kombination med Reims starka försvar tror vi resulterar i en tillknäppt historia på Parc Olympique Lyonnais på fredag.

Vi lockas därför av underspelet här, och mer exakt är det; under 2,75 mål i matchen, som intresserar oss. Stade de Reims har fixat just den linan, i 14 av sina 19 matcher så här långt in på säsongen. De kliver dessutom högst troligt in i matchen med en defensiv approach. Det är trots allt Lyon man tar sig an på bortaplan.

Under 2,75 mål i matchen betalar klart godkända 1,85 x insatsen hos spelboalget Betsson! Det är helt klart värt en slant.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål i matchen
Odds: 1,85
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming