speltips_skribent

Speltips Krasnodar – Valencia 14/3: Vi höjer svårighetsgraden!

Valencia reser till Krasnodar med stora förhoppningar om att kunna säkra ett avancemang. Speltips från 1X2-marknaden!

Twitter Facebook

Valencia har halva foten inne i en kvartsfinal efter segern på Mestalla i förra veckan. Slutresultatet skrevs till slut till 2-1, där Rodrigo agerade matchhjälte för sitt Valencia med sina två mål. På torsdag räcker alltså ett oavgjort resultat för att avancemanget ska bli ett faktum för spanjorerna, ett resultat de bör ha en god chans att mäkta med.

Valencia är som bekant ordentligt på uppgång efter en urusel start på 18/19. De infinner sig numer på en sjundeplats i tabellen, bara ett poäng bakom en Europa-plats – samt ytterligare fem poäng ifrån CL-platsen. Det var inte direkt en självklarhet att Valencia skulle vara med och stångas om de platserna i december månad.

Inför torsdagens möte har nu Valencia gått obesegrade genom nio raka omgångar i La Liga (fem av dessa har resulterat i ett oavgjort resultat). De är dessutom fortsatt obesegrade i Europa League-slutspelet, spanjorerna besegrade Celtic i 32-delsfinalen, i båda matcherna och slog alltså Krasnodar senast.

Det är med andra ord ett svårslaget Valencia som kommer på besök till södra Ryssland på torsdag. Vi räknar därför med att Krasnodar får det tufft här, de har förvisso inte noterats för ett nederlag i ligaspelet sedan i oktober månad, men som bekant råder det klasskillnad mellan lagen i den ryska ligan och Europa League. Addera där till att Krasnodar spelat oavgjort i tre raka omgångar hemma i Ryssland.

3,35-taggare testas!

Vi har onekligen två “kryss”-vänliga fotbollslag framför oss den här torsdagen. Faktum är att Valencia är det laget i La Liga som noterats för flest oavgjorda resultat i år, då 15 av deras 27 ligamatcher resulterat i delad pott – en överlägsen siffra i just den kategorin!

Förutsättningar talar dessutom för ett jämnt möte, Krasnodar är onekligen en knepig motståndare här på hemmaplan och vi räknar därför med att Valencia hyser stor respekt för den ryska klubben. De kommer högst troligt därför att inleda mötet avvaktande, med fokus på försvarsspelet. Inga risker kommer att tas!

I slutändan är vi dock övertygade om att Valencia löser ett avancemang, Krasnodar är inte tillräckligt slagkraftiga för att skicka ut Valencia ur den här tävlingen.

Med detta sagt så investerar vi i 1X2-marknaden, krysset betalar i skrivande stund 3,35x hos spelbolaget 888sport, och är helt klart värt en slant! Stort lycka till vid rygg.

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,35
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 18:55
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming