speltips_skribent

Dagens kupong 14/3: Två bergsäkra spel från Europa League!

Avgörandet är framme i Europa League, åtta lag ska skickas vidare till en kvartsfinal och vi har identifierat två mycket intressanta spel!

Twitter Facebook

Slavia Prag – Sevilla, 21:00: Sevilla går vidare – Ja (1,80x)

Sevillas vår har minst sagt präglats av svaga resultat, i ligaspelet har laget endast lyckats vinna 2 av sina 11 senaste matcher, samtidigt som man alltså bara fick med sig ett 2-2-resultat från det första mötet mot Slavia Prag. Dessutom på Estadio Sanchez Pizjuan. Det var en ordentlig missräkning från spanjorens sida, ett resultat som minst sagt hotar ett avancemang på torsdag.

Slavia Prags två mål borta i Sevilla innebär att den andalusiska klubben nu högst troligt behöver gå segrande ur torsdagens möte ifall ett avancemang ska bli ett faktum. 0-0 och 1-1 räcker som bekant inte.

Positivt var därför det faktum att Sevilla äntligen fick känna på segerglädjen igen i helgen som var. Laget besegrade då Real Sociedad med hela 5-2, vilket åtminstone innebär att man är tillbaka i vinnarspåret. Känslan säger att den segern kan komma att visa sig vara helt avgörande för Sevillas fortsatta äventyr i Europa League.

Det skiljer som bekant ett par nivåer mellan Slavia Prag och Sevilla, det syntes kraftigt i det första mötet och därför tror vi också Sevilla tar sig i kragen på torsdag och besegrar Slavia Prag. Spelvärdet är minst sagt bra på gästerna.

Benfica – Dinamo Zagreb, 21:00: 1 (1,44x)

Benfica räckte som bekant inte till i Champions League-gruppspelet, och urtåget blev alltså ett faktum efter att Ajax och Bayern visat sig vara steget större. Det i sin tur innebar att man slängdes in i en 32-delsfinal i Europa League, och väl framme där besegrade man Galatasaray med totala 2-1.

Segertåget tog dock stopp i Kroatien, det efter att Dinamo Zagreb gjort matchens enda mål. Benfica är därför illa tvungna att besegra det kroatiska motståndet på torsdag, annars kan man vinka adjö till ett avancemang.

Vi utgår därför ifrån att Dinamo Zagreb, i princip enbart fokuserar på försvarsspelet i den här matchen. De har en solid defensiv och inga risker kommer att tas. Den stora frågan är dock ifall Dinamo Zagreb verkligen pallar att stå emot Benfica på Estádio da Luz?

Det tror vi inte. Benfica är ett erkänt hemmastarkt lag med mycket erfarenhet från Europa. Som bekant tog de sig hela vägen till en final i Europa League, både under 2013 och 2014. Och därför är vi också övertygade om att man gör jobbet på torsdag.

Dagens kupong

Ett spanskt avancemang i kombination med en portugisisk seger betalar tillsammans fina 2,59 x insatsen hos spelbolaget ComeOn. Det är i våra ögon dagens bästa dubbel. Missa heller inte ComeOn:s 9 års jubileum, sätt in 100 kr hos spelbolaget och få otroliga 900 att spela för! ↓

 GÅ MED COMEON – SÄTT IN 100 KR, SPELA MED 900!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Dubbel
Odds: 2,59
Bolag: ComeOn (800% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming