speltips_skribent

Speltips Arsenal – Rennes 14/3: Annorlunda på Emirates Stadium!

3-1-förlust i Frankrike – Arsenal behöver besegra Rennes med två mål ifall avancemanget ska bli ett faktum! Speltips från asianmarknaden.

Twitter Facebook

När Arsenal och mer exakt Iwobi gjorde 1-0 borta i Frankrike, redan i den fjärde matchminuten så var nog de flesta överens om att åttondelsfinalen i princip redan då var avgjord. Dock räknade Arsenal högst troligt inte med att få Sokratis utvisad redan efter 40 spelade minuter, det öppnade upp för Rennes, som bevisligen tog vara på chansen.

Det är med andra ord en stor uppgift Arsenal har framför sig på torsdag, två mål är ett måste och lyckas Rennes dessutom hamna i målprotokollet, så krävs det alltså fler Arsenal-mål. Det som dock talar för Arsenal i torsdagens möte är helt klart det faktum att mötet går av stapeln på Emirates Stadium.

Vi tar inte i när vi påstår att Arsenal varit helt outstanding på hemmaplan den här säsongen. Segern över Manchester United i söndags (2-0) innebar Arsenals nionde(!) raka seger på Emirates Stadium, i ligaspelet. 13 av deras 16 hemmamatcher har resulterat i en seger. Otroliga siffror ifall ni frågar oss. Det är alltså bara Manchester City som har en bättre poängskörd än Arsenal.

Det råder med andra ord inga som helst tvivel om att det är just Arsenal som är stora favoriter på torsdag, de ska mycket väl kunna mäkta med bedriften att vända på det här. Rennes är bra, men fortsatt långt ifrån ett hemmastarkt Arsenal.

Trivs betydligt bättre i Rennes

Arsenals goda hemmafacit känner ni till vid det här laget och vi tänkte nu även lyfta fram skillnaden på Rennes prestationer när det kommer till hemma- samt bortaplan. Laget har så här långt gjort en bra säsong i Frankrike och det är faktiskt tack vare de goda resultaten på hemmaplan som laget infinner sig på en 8:e i tabellen.

Rennes har alltså inte förlorat en match på hemmaplan sedan den 2 december(!) – samtliga tävlingar inräknade. 11 matcher här hemma har dessutom resulterat i otroliga 8 segrar… men annorlunda ser det minst sagt ut på resande fot. Rennes har noterats för tre raka nederlag i ligaspelet på bortaplan och samtidigt släppt in hela åtta mål. Därför ska man ta hänsyn till hemmaplansfördelen som Arsenal har i torsdagens möte.

Arsenal har dessutom nåtts av den positiva nyheten att Lacazette är tillgänglig för spel, fransmannens avstängning minskades till två matcher, istället för tre och därför utgår vi även från att han finns med från start på torsdag.

Med detta sagt så väljer vi att rygga Arsenal på asian handicap-marknaden. Och mer exakt så är vi intresserade av; Arsenal (-1,5 asian handicap). Spelet betalar klart godkända 1,78 x insatsen hos spelbolaget Bet365!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming