speltips_skribent

Europatipset 13/3: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Spelförslag till Europatipset vecka 11! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från 23 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Europatipset tips, vecka 11! Ytterligare en fin kupong på agendan! Stor fördel Bayern München inför returmötet mot Liverpool, 0-0 på Anfield öppnar onekligen upp för ett tyskt avancemang på onsdag. Vi höjer dock ett varningsfinger för Liverpool, de kan absolut inte räknas bort här! Minst en halvgardering är ett klokt beslut.

Annorlunda ser det ut inför Barcelona – Lyon, här känns det onekligen onödigt att slösa på ett flertal tecken, istället lyfter vi fram spikettan. Barcelona ska bara besegra Lyon på Camp Nou. Speciellt efter 0-0 i Frankrike.

Championship och Europa League fyller som bekant ut resten av Europatipset-kupongen, allting är med andra ord som vanligt! Vi kör igång analysen, och i vanlig ordning hittar ni hela vårt spelförslag precis här nedanför.

europatipset tips

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Barcelona. Vi har onekligen svårt att se att Lyon, i det här sammanhanget, ska kunna rubba på katalanerna.
Omgången bästa värdespik: West Bromwich bör ha goda chanser till att studsa tillbaka, Swansea är ett betydligt svagare gäng på resande fot.
Omgångens chansspik: Det mittersta tecknet i mötet mellan Krasnodar och Valencia.
Omgången favorit som är i fara: Napoli är i princip vidare efter 3-0 på Stadio San Paolo, vi höjer därför ett varningsfinger för hemmastarka Salzburg.

1. Bayern München – Liverpool, 1X

Bayern München kliver in i onsdagens möte med ett 0-0-resultat från Anfield, och det talar givetvis för ett tyskt avancemang. Bayern har onekligen hittat formen igen, 12 segrar på de 13 senaste omgångarna i Bundesliga är ett faktum och därför tror vi också de undviker ett nederlag på onsdag. 1X bör räcka, även fastän en helgardering möjligtvis är på sin plats. Vi väljer dock att spara på det tecknet.

Boostade odds inför Bayern – Liverpool: Syna en Bayern-seger till otroliga 11,0 x insatsen, eller en bortaseger till hela 21,0x! Gå till 888sport.

2. Barcelona – Lyon, 1

Inget snack om saken, speciellt med tanke på att Barcelona endast fick med sig 0-0 från det första mötet. Nu var det förvisso så att Lyon hade de skarpaste lägena hemma i Frankrike, men annorlunda kommer det högst troligt att se ut på Camp Nou. Vi ser därför ingen som helst anledning till att halvgardera den här matchen. Barcelona vinner!

3. Birmingham – Millwall, 1 2

Birmingham är det klart bättre laget den här säsongen och infinner sig även 16 poäng före Millwall i tabellen. Därför räknar de flesta nog ut Millwall ganska snabbt från det här mötet. Vi höjer dock ett varningsfinger för bortalaget, Birmingham har inte alls imponerat under de senaste veckorna och de har dessutom radat upp två raka förluster inför onsdagens möte. Spelvärdet är dessutom otroligt fint på Millwall. Vi testar därför 1 & 2!

4. Derby – Stoke, 1X

Derby infinner sig på en kvalplats till Premier League, och har i princip varit med och slagits där uppe i tabellen, under hela säsongen. Här på hemmaplan bör de därför ha en god chans till att besegra Stoke på onsdag. Krysset ska dock med, Stoke har gått obesegrade i fem raka matcher och kan därför mycket väl få med sig ett oavgjort resultat.

5. Middlesbrough – Preston, 1X

10 raka matcher utan att noteras för ett nederlag, det är Prestons facit inför onsdagens möte mot Middlesbrough. Dock väljer vi alltså bort en bortaseger, Middlesbrough infinner sig trots allt på en kvalplats, vilket vittnar om att man är att räkna med, och här på hemmaplan har man bara noterats för fyra förluster sedan säsongstarten. 1X känns därför bra.

6. Nottingham Forest – Aston Villa, 1X

Nottingham Forest kommer närmst från en 3-0-seger över Hull i ligaspelet, i omgången innan det besegrade man dessutom Derby med 1-0. Det är onekligen två starka resultat, som i sin får oss att tro på att de plockar en tredje raka seger på onsdag. Det lär dock bli en jämn fight, det skiljer trots allt bara två poäng Nottingham och Aston Villa åt i tabellen. Aston Villa har dock bara gått segrande ur 5 av 18 bortamatcher. Därför landar vi i att 1X är det bästa alternativet här.

7. QPR – Rotherham, 1X

Rotherham är fortsatt det enda laget i Championship som ännu inte mäktat med att vinna en match på resande fot. Resultatraden ser alltså ut som följande; 0-7-11, 11-30. Allting talar med andra ord för att QPR plockar poäng i det här mötet, även fastän formen är ett stort frågetecken. Vi utgår ifrån krysset – och garderar upp med ettan!

8. West Bromwich – Swansea, 1X

West Bromwich har förvisso endast noterats för ett poäng på de tre senaste omgångarna i Championship, dock så är de fortsatt med och slåss om en Premier League-plats till nästa säsong. De infinner sig på en fjärdeplats i tabellen, samtidigt som vi alltså finner Swansea först på en 15:e plats. Addera där till att Swansea förlorat 9 av 18 bortamatcher i år, 4 raka förluster på resande fot är dessutom ett faktum.

9. Norwich – Hull, 1

Norwich stormar mot spel i Premier League nästa säsong, fyra raka segrar är alltså ett faktum inför onsdagens möte mot Hull, och därför väljer vi även att spika hemmalaget. Hemmaplansfördelen, formen och kvalitén talar för dem. Det räcker för att övertyga oss!

10. Dynamo Kiev – Chelsea, X2

Chelsea har i princip redan säkrat ett avancemang från det här dubbelmötet efter 3-0 på Stamford Bridge. På torsdag ska Chelsea därför bara spela av mötet, och därför tror vi också den ukrainska klubben kan få med sig ett oavgjort resultat härifrån! Krysset ska med.

11. Krasnodar – Valencia, X

Det luktar kryss, på flera mils avstånd! Valencia är det laget i La Liga som spelat allra flest oavgjorda matcher, mer exakt har 15 av deras 27 möten resulterat i ett oavgjort resultat. Addera där till att Valencia besegrade Krasnodar med 2-1 på Mestalla, ett oavgjort resultat är med andra ord ett drömresultat för deras del, eftersom att det innebär avancemang! Vi sticker alltså ut hakan, och spikar krysset.

12. Salzburg – Napoli, 1X

Red Bull Arena är en plats Salzburg trivs alldeles utmärkt på, laget är alltså fortsatt obesegrade här sedan säsongstarten, och efter att ha förödmjukats på Stadio San Paolo med 3-0, så är det hedern Salzburg spelar för på torsdag. De bör därför ha en god chans till att undvika en förlust här, Napoli bör inte vara allt för intresserade av att gå framåt, utan kommer att spela någorlunda avvaktande. Det talar för Salzburg.

13. Slavia Prag – Sevilla, 1X2

Sevilla fick som bekant bara med sig ett oavgjort resultat från Estadio Sanchez Pizjuan, avancemanget är därför i allra högsta grad hotat. Addera där till att man bara lyckats vinna 2 av sina 11 senaste matcher i ligaspelet. Match nummer 13 är därför av kategorin, en helgarderingsfight! Inga risker tas med Sevilla i nuläget.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders
Omsättning: 0,3 miljoner (ändras)
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming