speltips_skribent

Speltips Bayern München – Liverpool 13/3: Vilket lag tar sig vidare?

Fördel Bayern München, i och med det oavgjorda resultatet på Anfield, men trots detta, höjer vi ett varningsfinger för Liverpool!

Boostade odds hos 888sport: Klicka in Bayern till 11,0 gånger insatsen, eller en bortaseger till otroliga 21,0x! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Liverpool led ofantligt mycket av det faktum att Van Dijk inte fanns med på banan på Anfield, hela laget såg ut att påverkas av detta och man fick inte alls ut lika mycket av offensiven som i vanliga fall. Holländaren är dock tillbaka på onsdag, och det tror vi sätter prägel på den avgörande fighten på Allianz Arena.

Liverpool har som sagt med sig ett oavgjort resultat (0-0) från Anfield, men det är samtidigt relevant att lyfta fram vikten av att inte släppa in något mål på hemmaplan. Bara det är en stor fördel, som vi faktiskt tror talar för Liverpool på onsdag – sätter man dit en balja, behöver Bayern göra två.

Och det är trots allt väldigt sällan som Liverpool lämnar en fotbollsplan mållösa, de har ett sjukt effektivt omställningsspel och känslan säger att de kommer att få utrymme till att dra nytta av just den aspekten av spelet. Vi förväntar oss trots allt att se ett Bayern som kliver fram här.

Nu infinner sig förvisso Bayern i strålande form och Kovac ser onekligen ut att ha fått pusselbitarna på plats efter en svag säsongsinledning. Bayern har nu gått segrande ur 12 av sina 13 senaste matcher i Bundesliga. Imponerande! Vi ställer dock frågan, hur påverkas Bayern av att svårighetsgraden höjs markant? Det är trots allt inget Wolfsburg, Gladbach eller Hertha Berlin som kommer på besök.

De går vidare på bortamål

Mane, Salah och Firmino är skadefria och kommer att finnas med från start på onsdag, Klopp är dessutom positiv till att Alexander-Arnold hinner återhämta sig, och det är viktigt. Det innebär att det i princip bara är Milner som är ett frågetecken. Positivt för Liverpool!

För Bayern Münchens del är både Muller, samt Kimmich avstängda. Utöver dessa två lirare missar dessutom Robben, Tolisso och Coman matchen. Det innebär att vi högst troligt får se dessa spelare från start;
Neuer, Rafinha, Sule, Hummels, Alaba, Martinez, Thiago, James Rodriguez, Gnabry, Ribery, Lewandowski

Liverpool har, i våra ögon, ett betydligt mer fräscht(?) lag, Bayerns gäng är något ålderstiget och det råder heller inga som helst tvivel kring att tyskarnas försvar sett betydligt blekare ut i år, i jämförelse med tidigare upplagor. Bayern har, som en bekräftelse på det, noterats för minst ett baklängesmål, i 17 av 25 spelade matcher i ligaspelet. Det är onekligen ett utropstecken.

Med detta sagt så väljer vi alltså att klicka in ett engelskt avancemang på onsdag. Vi gör detta till finfina 1,90 x insatsen hos spelbolaget Bet365!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Liverpool att kvalificera sig – Ja
Odds: 1,90
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming