speltips_skribent

Speltips Barcelona – Lyon 13/3: Inget snack om saken – eller?

Överraskande nog så var det Lyon som var närmre segern i det första mötet. På onsdag lär det dock se annorlunda ut – Barcelona tar sig vidare!

Superkampanj hos Betfair: Syna Barcelona till 7,00 gånger insatsen – istället för ordinarie 1,22! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Barcelona har onekligen Ter Stegen att tacka, för det oavgjorda resultat på Parc Olympique Lyonnais då tysken stod för ett flertal kvalificerade räddningar som alltså innebar att Barcelona fick med sig ett 0-0-resultat från Frankrike.

Barcelona hade även de, självfallet ett flertal chanser och i vanlig ordning också ett större bollinnehav, men det råder alltså inga som helst tvivel om att Lyon var närmre segern – Martin Terrier var bara några millimiter ifrån att ge sitt lag ledningen i första halvlek.

Annorlunda kommer det dock att se ut på onsdag. Förvänta er ett ännu större bollinnehav för Barcelona och i sin tur också betydligt fler målchanser. I slutändan är vi övertygade om att det kommer att leda till ett spanskt avancemang från den här åttondelsfinalen.

Barcelona misslyckas sällan med att vinna fotbollsmatcher på Camp Nou, faktum är katalanerna gått segrande ur samtliga Champions League-matcher på hemmaplan, under de senaste 4(!) åren – bortsett från ett möte, mot Juventus (19 april, 2017). Det är minst sagt unika siffror, som i sin tur bekräftar kvalitén hos Barcelona.

Trygg seger är att vänta

När Barcelona infinner sig på banan så har de som bekant alltid ett stort bollinnehav, faktum är att det är större än någon annans, möjligtvis bortsett från Peps City, men det vi försöker komma fram till är att Barcelonas motståndare skapar väldigt få målchanser, och speciellt här på Camp Nou.

Vi räknar därför med att Lyon lämnar banan mållösa, det finns trots allt mycket som talar för ett sådant utfall på onsdag. Den franska klubben har alltså ett 0-0-resultat med sig från Frankrike, vilket innebär att de kommer att inleda onsdagens möte avvaktande. De är i allra högsta grad nöjda så länge det står 0-0, men även vid 1-0. Då är man trots allt enbart ett mål ifrån ett avancemang.

Forceringen kommer istället att komma senare, ifall matchen nu tillåter det, ett kombinationsspel är därför väldigt lockande från den här fighten.

Mer exakt är det alltså, Barcelona vinner och håller nollan, vi lockas av! Spelet betalar finfina 2,07 x insatsen hos spelbolaget 888sport. Ett givet spel från Camp Nou!

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner och håller nollan
Odds: 2,07
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming