speltips_skribent

Speltips IFK Göteborg – Malmö FF 16/5: Oväntad seriefinal!

Göteborg har tagit Allsvenskan med storm i år – en delad andraplats i tabellen är ett faktum inför omgång 9! Sätter man käppar i hjulet för Malmö?

Twitter Facebook

Från att ha varit totalt borträknade, till att placera sig på en andraplats i tabellen efter åtta spelade omgångar – Göteborg är onekligen Allsvenskans stora utropstecken så här långt in på säsongen. Den stora frågan är egentligen bara hur länge det här håller?

Trots att Göteborg var det sämre laget mot Norrköping senast, så lämnade man som bekant Östgötaporten med en trepoängare i behåll. Det är ett ordentligt styrkebesked, den segern innebar dessutom Göteborgs tredje raka trepoängare – vilket i sin tur innebär att Göteborg noterats för 13 poäng på deras 5 senaste matcher!

Dagsformen är med andra ord outstanding i Göteborg-lägret, addera därtill att man kliver in i torsdagens möte med bästa möjliga förutsättningar. Pressen ligger onekligen på gästerna, Göteborg har absolut inget att förlora då man faktiskt redan överträffat förväntningarna. Spännande!

Torsdagens match är därför allt annat än en enkel uppgift för ligaettan Malmö FF, det är en minst sagt klurig sådan. Göteborg har trots allt gått segrande ur samtliga tre matcher på Ullevi så här långt och addera därtill att de gjort otroliga nio mål på de matcherna. Malmö får se upp på torsdag!

Odds från målmarknaden

Göteborgs omställningsspel är något vi tror Malmö kan komma att få det jobbigt med, lirare som Nygren, Kharaishvili, Söder, Ohlsson och Yusuf spelar trots allt en fantastisk fotboll just nu och därför räknar vi också med att Göteborg hamnar i målprotokollet på torsdag. De har trots allt ett målsnitt som landar på 3,00/match(!) här i Göteborg.

Huruvida det resulterar i en seger för Göteborg eller inte är givetvis väldigt svårt att svara på, spelvärdet är fint på hemmalaget men Malmö är trots allt bättre – och är även de kapabla till att gå segrande ur den här fighten.

Vi bortser därför ifrån 1X2-marknaden, och synar istället ett odds på målmarknaden. Att båda lagen gör mål känns som ett troligt utfall här på Ullevi, Göteborg öser in mål på hemmaplan samtidigt som Malmö även de går riktigt starkt i nuläget!

Med detta sagt, så kickar vi alltså in BLGM – Ja, till klart godkända 1,68 x insatsen hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr och få 200 kr i gratisspel – hos BetStars!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars ger bort 200 kr till alla nya kunder vid en insättning av endast 100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,68
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming