speltips_skribent

Speltips Örebro SK – IFK Norrköping 16/5: Vi väljer sida!

Norrköping spelade en fin fotboll mot Göteborg senast, men trots detta resulterade matchen i förlust. Får man bättre utdelning på torsdag?

Twitter Facebook

Norrköping har stundtals spelat en riktigt bra fotboll men står alltså, trots detta först på åtta poäng och en 12:e plats i tabellen. En seger är alltså ett faktum för Peking efter åtta spelade omgångar – segern kom dessutom mot Falkenberg efter ett väldigt sent avgörande!

Om Göteborg är Allsvenskans stora överraskning i år, så är Norrköping onekligen Allsvenskans stora besvikelse så här långt. De placerar sig alltså redan nio poäng efter ligaettan Malmö FF och det är absolut ingen rolig situation att infinna sig i – så pass tidigt in i säsongen.

Norrköping har dock visat upp positiva tendenser under de senaste veckorna, man har ställts mot Göteborg, Elfsborg, Malmö och Djurgården och bara noterats för en förlust – senast mot Göteborg. Det är trots allt något och Peking var faktiskt det bättre laget mot Göteborg senast, Anestis gjorde dock en monstermatch och stod för ett flertal kvalificerade räddningar i matchen.

Det finns med andra ord något positivt att hämta från Norrköpings senaste resultat, trots det faktum att de bara lyckats vinna en match. Vi är åtminstone övertygade om att laget snart börjar hitta rätt, de har en riktigt fin trupp och i längden bör detta ge betydligt bättre resultat.

Örebro är ett stort frågetecken

Örebro har som väntat fått en tuff start på säsongen 2019, och inte allt för konstigt är väl detta? Laget förlorade lirare som Besara och Igboananike i sommar och man visste ganska snabbt att Örebro skulle få problem med att ersätta dessa spelare, och främst är det alltså offensiven som lidit under säsongsinledningen.

Örebro placerar sig i skrivande stund på en kvalplats med 8 poäng kontot, lika många poäng som Norrköping har – och därför är en trepoängare ett måste för båda lagen på torsdag.

Med detta sagt så kommer vi alltså att välja Norrköpings sida i det här mötet, känslan säger att de närmar sig en betydligt bättre period och det vore inte allt för överraskande ifall man nu påbörjade sin klättring i tabellen – Örebro är trots allt ett generöst motstånd. Även fastän det är på Behrn Arena.

Den raka tvåan klickas in till finfina 2,05 x insatsen hos spelbolaget 888sport – sätt in 100 kr, få 600 att spela för! ↓

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,05
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming