speltips_skribent

Speltips Lens – Orléans 17/5: Kombinationsspel till 2,36!

Lens blir klara för kvalspel ifall de besegrar Orléans på fredag, Orléans har samtidigt ingenting att spela för! Motivationsfaktorn central.

Twitter Facebook

Det återstår alltså bara en omgång att spela för i Ligue 2, Metz och Brest är redan klara för spel i Ligue 1 nästa säsong, tabelltrean Troyes kommer att kvala i den sista omgången, samtidigt som Paris FC och Lens högst troligt gör upp i en “semifinal”.

Fallet ser alltså ut som följande; besegrar Lens sitt motstånd på fredag så är kvalspelet säkrat. Det är en ordentlig motivationsfaktor, addera därtill att man ställs mot ett motstånd som alltså inte har någonting att spela för.

Orleans infinner sig på en åttondeplats i tabellen men har alltså ingen möjlighet att nå femteplatsen, man placerar sig åtta poäng ifrån en sådan position och det är därför ingen överdrift att påstå att deras säsong är färdigspelad.

Orleans senaste resultat bekräftar onekligen det faktum, laget har alltså bara noterats för ett poäng på de fem senaste omgångarna, och addera därtill att man bland annat ställts mot AC Ajaccio (16), Beziers (19) och Nancy (14). Riktigt svaga resultat!

Det är tydligt!

Orleans resultatrad talar sitt tydliga språk, det går absolut inte att blunda för deras usla insatser. Med detta sagt så har vi alltså väldigt svårt att se att Lens ska misslyckas med att besegra sitt motstånd.

Nu är det dessutom så att Orleans misslyckats med att göra mål i fyra(!) raka matcher – 0 mål på de 4 senaste matcherna. Det är ett ordentligt utropstecken och med detta sagt så tror vi Lens bör ha en god chans till att även hålla nollan intakt här.

Att Orleans varit så pass omotiverade under de avslutande omgångarna, talar trots allt bara mer för att situationen förblir densamma i den absolut sista omgången – de har bevisligen checkat ut!

Vi väljer därför att klicka in, Lens att vinna + BLGM – Nej, till finfina 2,36 x insatsen hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr och få 200 kr i gratisspel – hos BetStars!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars ger bort 200 kr till alla nya kunder vid en insättning av endast 100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 2,36
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming