speltips_skribent

Speltips Hammarby – Östersund 14/5: Fjärde raka segern på Tele2?

Hammarby har sedan krysset mot Kalmar, i hemmapremiären gått rent här på Tele2 Arena – fortsätter den goda formen på tisdag?

Twitter Facebook

Hammarby är bevisligen att räkna med i årets upplaga av Allsvenskan också, de inledde som bekant säsongen skakigt men numer är alltså en delad andraplats i tabellen ett faktum och addera därtill att man noterats för tre raka segrar.

Formen är det bevisligen inget fel på och då kan vi dessutom konstatera att Hammarby hunnit med att gå segrande ur ett Stockholmsderby – Djurgården besegrades med 2-1 efter mål av Djurdjic och Kjartansson! Styrkebesked.

Det är alltså ett Hammarby, med ett enormt självförtroende som steppar in på Tele2 Arena på tisdag. 10 poäng på de 4 inledande matcherna här på Tele2 är dessutom ett faktum. Lyckas Östersund stå emot?

Östersund har fått en fin start på säsongen 2019 och bevisar ytterligare en gång att de är ett lag att räkna med – detta trots alla rykten som florerat kring klubben samt Uppdrag Gransknings case! Vi finner Östersund på en sjätteplats i tabellen, ett poäng ifrån en andraplats samt ytterligare tre ifrån ligaettan Malmö FF. Addera därtill att de gått fem raka omgångar utan att noteras för en förlust!

Oddset är värt en slant

Hammarby har inte lyckats besegra Östersund, sedan den 21 oktober 2014(!). Alltså, fem år och åtta matcher sedan – ett ordentligt jämtländskt övertag!

Därför utgår vi ifrån att Hammarby är extra sugna på att besegra Östersund på tisdag, de här lirarna känner till varandra bra och motiveras givetvis av sådana här detaljer. Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett heltaggat hemmalag.

Det faktum att det lossnat för Hammarbys offensiv, samt det faktum att man lirar på Tele2, tror vi fäller avgörande för utfallet i tisdagens fight. Tankovic, Khalili och Djurdjic har tillsammans redan gjort 10 mål – det är ett minst sagt ordentligt vapen!

Med detta sagt så väljer vi att klicka in Hammarby (-1 asian handicap) till finfina 2,03 x insatsen. Hela insatsen betalas tillbaka vid en uddamålsseger! Oddset finner ni hos Bet365.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: (-1 asian handicap)
Odds: 2,03
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming