speltips_skribent

Speltips Halmstad – GAIS 14/5: Odds från 1X2-marknaden!

Halmstad har fått en riktigt tung start på säsongen, men kommer nu närmst från en bortaseger över Trelleborg – plockar sin andra raka trea?

Twitter Facebook

Halmstad är onekligen ett av Superettans allra största frågetecken, de infinner sig alltså först på en 13:e(!) plats i tabellen efter sju spelade omgångar – samtidigt som deras “granne” Varberg, toppar Superettan efter att ha gått segrande ur samtliga sju(!) matcher!

Media var åtminstone överens när de skulle tippa Superettan 2019, Halmstad skulle sluta först i tabellen, samtidigt som Jönköpings Södra och Öster skulle sluta strax efter. Men så ser det alltså inte ut, åtminstone inte i nuläget, samtliga 3 favoriter infinner sig i den nedre delen av tabellhalvan.

Så småningom så lär högst troligt saker och ting förändras längs vägen, vi är åtminstone övertygade om att Halmstad kommer igång och möjligtvis så har de gjort just detta – efter den senaste segern över Trelleborg!

Halmstad besegrade Trelleborg med solida 1-0 på bortaplan och intar därför tisdagens möte med ett enda fokus; en ny trepoängare. Och visst bör de ha en god chans till att besegra GAIS här på Örjans Vall? De har trots allt Superettans bästa trupp, och målsättningen är tydlig – Allsvenskt spel 2020!

GAIS fortsatt ett frågetecken

GAIS förväntas redan i fjol vara med och utmana om en plats till Allsvenskan men säsongen präglades av dåliga resultat och i slutändan så blev alltså en 10:e plats i tabellen ett faktum – endast två poäng ifrån kvalspel ner till Division 1.

Årets säsong har börjat bättre men faktum är att man bara gått segrande ur två matcher så här långt, senast förlorade man dessutom mot IK Frej med 1-0 på hemmaplan. Ett sådant resultat väcker givetvis frågetecken, IK Frej är trots allt bottentippade i år!

Nu har Halmstad förvisso inte imponerat under inledningen men känslan säger att segern över Trelleborg kan komma sig att visa vara direkt avgörande för vilken väg Halmstad kommer att gå framöver. De är det bättre laget av dessa två och därför väljer vi att utnyttja det fina oddset 888sport ställer fram på 1X2-marknaden!

Den raka ettan klickas in till finfina 1,95 x insatsen! Missa absolut inte 888sports 500-procentiga odds bonus! ↓

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,95
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming