speltips_skribent

Speltips Inter – Chievo 13/5: Måstematch för hemmalaget!

Chievo kommer som bekant att spela Serie B-fotboll nästa säsong. Annorlunda ser det ut hos Inter, som fortsatt har allting att spela för.

Twitter Facebook

Det börjar dra ihop sig ordentligt i Serie A, ett flertal klubbar är med och slåss om Europa-platserna och det är läskigt jämnt i skrivande stund. Sex klubbar gör alltså upp om Champions League-platserna, samtidigt som ytterligare två gör upp om Europa League. Spännande!

Hur ser det då ut för Inters del? Atalanta besegrade Genoa med 2-1 i lördags, vilket alltså innebär att Inter numer agerar ligafyra(!) – för första gången sedan i omgång 27! Addera därtill att Milan infinner sig ett poäng bakom.

Måstematch, så det skriker om det för Inters del på måndag med andra ord. Det finns bevisligen inget utrymme för ett poängtapp här, och extra surt vore det onekligen om man nu tappade poäng mot ett motstånd av Chievos kaliber – här på hemmaplan!

Vi utgår därför ifrån att vi får bevittna ett fokuserat hemmalag. Spalletti bör inte direkt ha några problem med att motivera sina grabbar här, det återstår trots allt bara tre matcher att spela om – och man ställs dessutom mot ett redan avhängt Chievo. Skillnad, på alla plan!

19 poäng ifrån trygg mark!

Att påstå att Chievo genomfört en usel säsong är inte direkt fel, klubben led redan inför säsongen när det bekräftades att man skulle inleda 18/19 på minuspoäng, och man har bevisligen inte kunnat repa sig sedan dess.

Chievo har förlorat 21 av sina 35 ligamatcher den här säsongen och addera därtill att man bara lyckats vinna en match på bortaplan. Att man placerar sig hela 19 poäng ifrån rätt sida av nedflyttningsstrecket, sammanfattar det hela egentligen bäst. Därför räknar vi alltså med att Inter besegrar Chievo relativt tryggt på måndag.

Motivationsfaktorn är onekligen central här, då råder det dessutom klasskillnad, och varför heller inte nämna det faktum att Chievo närmst kommer från en 4-0-förlust mot SPAL – på hemmaplan(!). Aj aj aj.

Med detta sagt så väljer vi att klicka in; En hemmaseger, plus att båda lagen inte hamnar i målprotokollet. Kombinationsspelet betalar klart godkända 1,75 x insatsen hos Mr Green!

 GÅ MED MR GREEN – FÅ 100% VINSTBOOST UPP TILL 5000 KR!

Spela hos Hajper – utan konto!

Supersnabba Hajper erbjuder inlogg via BankID! Du behöver alltså inte registrera dig, utan spelar som gäst!
Till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 1,75
Bolag: Mr Green (100% vinstboost)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming