speltips_skribent

Speltips West Bromwich – Aston Villa 14/5: Returfight på The Hawthorns!

Aston Villa besegrade West Bromwich med 2-1 på Villa Park i det första mötet för en vecka sedan – försvarar man sin ledning här på The Hawthorns?

Twitter Facebook

Aston Villa slutade på en femteplats i tabellen i årets seriespel, en position sämre än under fjolåret, en plats som då ledde till finalspel på Wembley i kvalspelet. Väl där framme förlorade Aston Villa mot Fulham med 1-0. Därför räknar vi med att få bevittna ett ordentligt revanschsuget Aston Villa i det stundande kvalspelet – och målsättningen är tydlig; Premier League till hösten!

Och jäklar vilken avslutning Aston Villa stod för inför kvalet, de lyckades alltså gå segrande ur 11 av sina 13 sista matcher i Championship. Aston Villa har med andra ord bara noterats för ett nederlag sedan i februari månad(!) – då föll man dessutom mot ligaettan Norwich. Ett ordentligt styrkebesked.

Det betyder alltså att Aston Villa vunnit 12 av sina 14 senaste matcher inför onsdagens avgörande möte mot West Bromwich. Därför råder det heller inga som helst tvivel om vilket lag som är favoriter till att gå vidare från det här dubbelmötet – Aston Villa vann trots allt också den första matchen!

West Bromwich kan dock inte räknas bort helt, speciellt med tanke på att avgörandet går av stapeln på The Hawthorns. Faktum är att West Brom jagar sin sjätte raka seger på hemmaplan, de har dessutom inte förlorat en match här sedan den 23 februari(!). Starka siffror, minst sagt och vi väljer därför att låta bli 1X2-marknaden. Istället är det fokus på ett målspel härifrån!

Odds från målmarknaden

West Bromwich fina svit här på The Hawthorns vittnar egentligen bara om en sak; West Brom vet hur man gör mål inför de egna supportrarna! Faktum är att man lämnat The Hawthorns mållösa vid ett tillfälle den här säsongen – vid ett tillfälle(!). Det betyder alltså att West Bromwich gjort minst ett mål, i 24 av sina 25 senaste hemmamatcher. Otroligt!

West Bromwich var dessutom det laget i Championship som gjorde allra flest mål på hemmaplan – hela 53 stycken. Aston Villa får därför onekligen se upp här på onsdag!

Med detta sagt så tror vi även Aston Villa bör ha en god chans till att hamna i målprotokollet, de är som sagt inne i en otrolig period just nu. 16 februari var faktiskt senast Aston Villa misslyckades med att göra mål.

Att båda lagen gör mål är därför ett givet scenario på onsdag, och därför klickar vi också in BLGM – Ja, till klart godkända 1,61x hos LeoVegas. Missa inte deras välkomstbonus här nedanför! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 2000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr och få 200 kr i gratisspel – hos BetStars!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars ger bort 200 kr till alla nya kunder vid en insättning av endast 100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,61
Bolag: LeoVegas (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming