speltips_skribent

Speltips Hammarby – Norrköping 27/5: Vi dubblar insatsen!

Hammarby är obesegrade i fem raka omgångar inför måndagens toppfight mot Norrköping – fortsätter den goda trenden?

Twitter Facebook

Hammarby ligger bra till i den allsvenska tabellen efter 10 spelade matcher och kan alltså vid seger på måndag, ta klivet upp på en andraplats. Men först måste Norrköping besegras, ett Norrköping som efter en svag start på säsongen, radat upp två raka segrar.

Norrköping hade, inför mötet mot Örebro (nionde omgången), bara noterats för en seger i Allsvenskan, dock lyckades man alltså gå segrande ur matchen på Behrn Arena och man följde dessutom upp den segern genom att besegra Sundsvall med komfortabla 2-0 på Östgötaporten.

Mästarna från 2015 är med andra ord på rätt spår igen, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på måndag – Hammarby är varken ett Örebro eller Östersund! Det ska därför bli väldigt intressant att se hur väl Norrköping tar sig an den här uppgiften!

För Hammarbys del rullar det fortsatt på och laget ser riktigt starka ut i år. De är alltså fortsatt obesegrade sedan förlustmatchen mot Malmö FF på Stadion, och addera därtill att de vunnit fyra av sina fem senaste matcher – 13 poäng är ett faktum på de 5 senaste omgångarna! Därför är det heller ingen större överraskning att Hammarby är favoriter till att gå segrande ur måndagens batalj.

Pallar trycket?

Att Hammarby trivs väldigt bra på Tele2 Arena är inte direkt någon nyhet, utan faktum är att Bajen jagar sin femte(!) raka seger här på måndag. Siffrorna är dessutom övertygande, de kommer alltså närmst från en 4-0-seger över Östersund och har totalt gjort 11(!) mål på de 4 senaste hemmamatcherna.

Nu är förvisso Djurdjic avstängd på måndag, vilket givetvis är ett tungt avbräck för Hammarby, men lagets bästa målskytt är i alla fall tillgänglig. Vi syftar givetvis på Tankovic, som redan nätat vid fem olika tillfällen i år – addera därtill tre målgivande passningar! Och med Hammarbys offensiv får Norrköping onekligen se upp, det finns kvalité i spelare som Kjartansson och Kacaniklic.

Med detta sagt så kommer vi alltså att välja Hammarbys sida, här på Tele2 Arena. De stortrivs här hemma, är inne i en bra period och jagar en andraplats i tabellen – det är onekligen tre tunga faktorer som talar för Hammarby!

Den raka ettan klickas in till finfina 2,00 x insatsen hos spelbolaget Bet365.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming