speltips_skribent

Speltips Dalkurd – Örgryte 28/5: Öppen tillställning!

Örgryte har radat upp fem raka poängtapp inför tisdagens måstematch mot Dalkurd. Vänder trenden?

Twitter Facebook

Örgryte och Dalkurd var på förhand tippade att hamna bland de fem, sex främsta i tabellen efter 30 spelade omgångar, men en sådan verklighet är vi alltså långt ifrån i dagsläget. Och då har det trots allt spelats en tredjedel av årets upplaga av Superettan – vad händer?

Vi finner alltså Örgryte först på en åttondeplats i tabellen, samtidigt som Dalkurd placerar sig ännu längre ner på en 12:e(!) position. Vi tar därför inte i när vi påstår att båda lagen står vid ett vägskäl på tisdag.

Dalkurd studsade äntligen tillbaka till vinnarspåret i den senaste omgången, när man besegrade Degerfors på bortaplan med 2-1. Och den stora frågan är nu huruvida den segern kan komma att boosta igång Dalkurd på allvar, eller inte. Besegrar man Örgryte är man onekligen på rätt spår igen, och därför utgår vi ifrån att vi får bevittna ett väldigt motiverat hemmalag på Stora Valla på tisdagen.

Måstematch för Örgryte

Precis som vi nämner i ingressen så har Örgryte noterats för fem raka poängtapp inför tisdagens kamp, och det är minst sagt överraskande i och med deras fina start på säsongen. Örgryte stod trots allt på 10 poäng efter 4 spelade matcher.

Örgryte har dock matchats hårt i de senaste omgångarna, man har bland annat ställts mot Mjällby, Jönköpings Södra och Varberg, alltså ligatvåan, ligatrean och ligaettan. Och därför ska man kanske inte räkna bort Örgryte helt riktigt ännu.

Vad vi dock är övertygade om är det faktum att båda lagen ser sin chans här på tisdag, Örgryte vill tillbaka till vinnarspåret och har tillräckligt med kvalité i offensiven för att hota ett defensivt svagt Dalkurd, de sistnämnda har trots allt redan släppt in 15 mål och addera därtill att Örgryte nätat i 8 av sina 9 matcher.

Att båda lagen gör mål känns onekligen som ett givet utfall i tisdagens möte, och med detta sagt så klickar vi också in spelet till klart godkända 1,72 x insatsen hos Betfair. Spelbolaget bjuder alla nya kunder på 1000 kr i bonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med ComeOn – få 200% i bonus!

ComeOn erbjuder samtliga nya kunder en 200-procentig odds bonus – sätt in 500 kr, få 1500 att spela för!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1,72
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming