speltips_skribent

Speltips Örebro – Sirius 27/5: Odds från 1X2-marknaden!

Örebro kommer närmst från en övertygande seger över Östersund på Jämtkraft Arena – besegrar de Sirius också?

Twitter Facebook

Örebro har onekligen agerat lite av ett frågetecken under säsongsinledningen av Allsvenskan 2019, efter sju omgångar placerade man sig enbart före två motståndare i tabellen men 2 segrar på dem 3 senaste omgångarna betyder att Örebro numer infinner sig på en 11:e plats i tabellen.

Precis som vi nämner i ingressen så kommer Örebro närmst från en imponerande seger över Östersund, 3-1 på Jämtkraft Arena är ett starkt resultat, och addera därtill att man besegrade Sundsvall på bortaplan med 2-1 i den åttonde omgången.

Örebro har nu gjort mål i åtta(!) raka matcher i Allsvenskan inför måndagens kamp – 8 mål på de 4 senaste matcherna är dessutom ett faktum. En stor anledning till att Örebro varit så pass starka i offensiven beror på Carlos Strandberg, anfallaren har gjort tre mål på de fyra senaste matcherna för sitt Örebro, och därför utgår vi ifrån att han också blir ett hot för Sirius.

Flera frågetecken hos Sirius

Vi har ett Sirius, med ordentliga problem i defensiven framför oss den här måndagen, faktum är att laget släppt in hela fyra(!) mål, i tre av sina fem senaste matcher och det är onekligen ett ordentligt utropstecken. Addera därtill att Sirius bara gått segrande ur en match sedan den andra omgången.

Robert Åhman Persson, Stefano Vecchia, Daniel Jarl och John Junior är dessutom samtliga borta för Sirius del, det innebär att man får laborera för att få fram en slagkraftig startelva. Det talar helt klart emot Uppsala-klubben, som alltså fortsätter att ha stora skadeproblem.

Med detta sagt så testar vi alltså en slant på den raka ettan, och gör detta till intressanta 2,03 x insatsen hos Mr Green! 

 GÅ MED MR GREEN – FÅ 100% VINSTBOOST UPP TILL 5000 KR!

Spela hos Hajper – utan konto!

Supersnabba Hajper erbjuder inlogg via BankID! Du behöver alltså inte registrera dig, utan spelar som gäst!
Till Hajper.

Regler & Villkor gäller.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,03
Bolag: Mr Green (100% vinstboost)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming