speltips_skribent

Speltips Everton – Watford 17/8: Rakt spel

Watford fick värsta tänkbara start på säsongen när de föll mot Brighton på Vicarage Road med 3-0 – ytterligare ett tufft test på lördag!

Twitter Facebook

Vad som förutsågs bli en trygg premiärseger, resulterade istället i en pinsam insats och storförlust mot Brighton, ett av de lagen som spås åka ur Premier League i år.

Ja, premiären gick inte direkt som väntat för Watford, ett Watford som trots allt har lovordats inför den nya säsongen. I fjol var Javi Gracias mannar, under ett bra tag på väg att bli tabellsjua men i slutändan – efter att ha avslutat seriespelet med tre raka förluster – så landade man alltså till slut på en elfteplats i tabellen. Sammanfattningsvis, en mer än godkänd säsong får man trots allt konstatera.

Nu är den stora frågan huruvida Watford lyckas lägga premiärförlusten åt sidan, eller inte. Premiärer tenderar trots allt att ha med sig en efterföljande effekt och det vore därför inte allt för överraskande om Watford tappade poäng här framöver – i de nästkommande tre, fyra omgångarna.

Everton är å andra sidan heller inte direkt ett lätt motstånd, snarare tvärtom så tror vi Everton mycket väl kan komma att genomföra en stark säsong i år. De har behållit lirare som Calvert-Lewin, Sigurdsson, Bernard och Richarlison, men samtidigt förstärkt truppen med namn som Iwobi, och Kean från Juventus. Everton har en minst sagt intressant offensiv.

Rakt spel

Everton fick som bekant med sig ett poäng ifrån premiären mot Crystal Palace på Selhurst Park. Ett bra resultat ifall ni frågar oss, det viktigaste var onekligen att man undvek ett nederlag – detta trots att man lirade med en man mindre i 15 minuter.

Everton kliver därför in i hemmapremiären med ett gott självförtorende, man höll nollan intakt mot Palace när lirare som Benteke, Ayew och Zaha fanns på banan och det är inte fy skam. Försvaret såg alltså riktigt bra ut med Digne, Keane, Mina och Coleman. Den låter till och med stabil.

Med det sagt så tror vi Everton alltså går segrande ur lördagens möte mot Watford, hemmaplansfördelen väger tillräckligt tungt för att detta ska resultera i en trepoängare!

Den raka ettan klickas in till godkända 1,74 x insatsen hos spelbolaget Bethard!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,74
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming