speltips_skribent

Speltips Arsenal – Burnley 17/8: Tydlig skillnad här på Emirates

Burnley rivstartade säsongen med en klar seger över Southampton i premiären, bra resultat men här på Emirates Stadium blir det betydligt tuffare.

Twitter Facebook

En 3-0-seger, i en premiär är mer än vad Burnley hade kunnat önska sig på förhand, men så blev alltså fallet när Burnley och Southampton drabbades samman i premiäromgången. En lysande start på Turf Moor, men det är även relevant att lyfta fram att resultatet, inte till fullo speglade matchbilden, Southampton öppnade upp betydligt bättre och hade tillräckligt med målchanser för att ta ledningen under första 45.

Dock så räckte alltså 12 minuter för att segern skulle säkras för Burnley, Ashley Barnes satte dit det första och andra, och Johann Gudmundsson fastställde slutresultatet till 3-0 – viktigt att Barnes producerar mål direkt!

Här på Emirates Stadium lär dock Burnleys offensiva lirare få betydligt mindre utrymme, approachen lär se annorlunda ut i jämförelse med den på Turf Moor. Arsenals offensiv är trots allt klasser bättre än Southamptons, vi räknar därför med att Burnley faller ner i banan och att de, först och främst fokuserar på defensiven.

Özil och Kolasinac är fit for fight

Det har säkerligen inte undgått någon att Özil och Kolasinac inte fanns med i truppen, när Newcastle besegrades med 1-0 i premiären. Anledningen till detta känner ni säkerligen till, men för den som missat så hänvisar vi vidare till Fotbollskanalen.

Özil och Kolasinac sägs dock vara 100-procentiga, och är alltså uttagna och redo för spel på lördag. Utöver dessa lirare, finns även Aubameyang, Lacazette och Pepe med i truppen. Den sistnämnda blir intressant att följa, väljer Emery att starta med fransmannen eller inte?

Oavsett Pepe från start eller inte, så säger känslan att Arsenal kommer att fortsätta att producera mål och gå starkt på Emirates Stadium, i fjol var man outstanding här hemma och hade följande resultatrad; 14-3-2, 42-16, efter 19 spelade matcher.

Vi är därför övertygade om att Arsenal plockar sin andra raka seger på lördag, man är betydligt bättre än Burnley och inledde även premiären med en seger.

Arsenal (-1,5 asian handicap) klickas in till finfina 1,87 x insatsen hos Paf!

 RYGGA DITT SPEL HOS PAF – FÅ 100 KR HELT GRATIS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 500 kr, spela med 1500!

ComeOn erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: Paf (100 kr omsättningsfritt)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming