speltips_skribent

Speltips Athletic Bilbao – Barcelona 16/8: Premiärdags

Fint spelvärde funnet i premiärmatchen på Estadio San Mamés – Barcelona är stora favoriter trots allt.

Twitter Facebook

La Liga är äntligen tillbaka igen och det är alltså fjolårets ligavinnare Barcelona, tillsammans med Athletic Bilbao, som sparkar igång omgång 1 i  Primera División – som vi har väntat!

Barcelona har, i vanlig ordning varit aktiva under sommarens transferfönster, nyförvärven Griezmann och De Jong sticker onekligen ut här, men man har också plockat in lirare som Neto, Firp, Emerson och Cucurella. Addera därtill att Neymar är på väg in igen.

Valverde behöver därför ta sig en ordentlig funderare, hur ska ett anfall se ut i Barcelona säsongen 19/20 ifall Neymar dyker upp? Mittfältsfrågan är även den intressant, här har man en drös med lirare; Rakitic, Bosquets, Coutinho, Arthur, Rafinha, Alena och De Jong – vilka är egentligen tänkta att starta?

Barcelona har alltså en del att ta itu med under de närmsta dagarna men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att katalanerna har en helt fantastisk trupp – den bästa i världen ifall ni frågar oss!

Inleder med en trepoängare!

Athletic Bilbao har kritat på ett nioårsavtal(!) med Inaki Williams, bara där säkrade Bilbao upp inför framtiden, men! Bortsett från just detta, så har det alltså inte hänt mycket i Bilbao-lägret under sommaren, faktum är att klubben inte plockat in en enda spelare och därför ställer vi oss frågan; har man tillräckligt med bredd och kvalité för att kunna utmana om Europa-platserna?

Barcelona, Atletico Madrid och Real Madrid lär sluta bland de tre främsta i tabellen, sen tycker vi faktiskt att Valencia, Sevilla, Real Betis, Real Sociedad och möjligtvis även Getafe och Villarreal ser mer intressanta ut än Athletic Bilbao i år.

Med det sagt så är vi alltså övertygade om att Barcelona inleder säsongen 19/20 med en trepoängare – trots det faktum att Lionel Messi fortsatt är ett frågetecken!

Den raka tvåan klickas in till godkända 1,74 x insatsen hos Bethard!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,74
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming