speltips_skribent

Speltips Bayern Munchen – Hertha Berlin 16/8: Klar skillnad i premiären

Vi plockar fram ett kombinationsspel i Bundesliga-premiären mellan Bayern Munchen och Hertha Berlin. Bet365 står för oddset!

Twitter Facebook

Med enbart några timmar kvar tills Bundesliga-premiären konstaterar vi att årets säsong, på förhand är mer intressant än på mycket länge! Förhoppningarna är stora om att vi får bevittna en spännande guldstrid i år.

Guldstriden kommer givetvis att, i vanlig ordning handla om Borussia Dortmund och Bayern Munchen, men känslan säger faktiskt att Dortmund, nästintill är större favoriter i år. De besegrade Bayern i supercupfinalen med 2-0 för ett par dagar sedan – och det säger trots allt någonting om var lagen står!

Frågetecknen är trots allt många i Bayern Munchen, Ribery och Robben har som bekant lämnat klubben, vilket får oss att ställa frågan; är Kingsley Coman och Thomas Muller rätt gubbar för att fylla ytterkanterna – och hur bra är egentligen nyförvärvet av Ivan Perisic? James Rodriguez har även han lämnat men där kvarstår det faktum att colombianen inte hade någon lyckad session i Bayern.

Däremot väckte Mats Hummels övergång till Borussia Dortmund en del frågetecken, det sägs att det skar sig mellan Kovac och mittbacken men lite konstigt är det allt – att man förstärker rivalen Dortmund för en såpass liten summa pengar.

I slutändan är detta trots allt Bayern

Att Bayern Munchen, trots spelartappen är storfavorit i premiären mot Hertha Berlin råder det inga som helst tvivel om. De har trots allt fortsatt lirare som Lewandowski, Muller, Thiago, Tolisso, Alaba, Kimmich och Neuer kvar i klubben – addera därtill att Lucas Hernandez anslutit till klubben.

Vi är därför övertygade om att Bayern Munchen, trots allt löser en komfortabel trepoängare i hemmapremiären mot Hertha Berlin. Hertha spås sluta någonstans i mitten av tabellen i år, precis som under fjolårets säsong. Klubben har inte direkt spänt musklerna på transfersmarknaden och har i princip samma lag som i fjol.

Att Bayern vinner och samtidigt håller nollan är därför ett intressant spel, speciellt här på Allianz Arena där Bayern sällan släpper in mål. Kombinationsspelet betalar fina 1,80 x insatsen hos spelbolaget Bet365 och blir alltså vårt speltips från Bundesliga-premiären!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betfair – få 1000 kr i bonus!

Betfair dubblar din insättning på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 1,80
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming