speltips_skribent

Speltips Lyon – Angers 16/8: Odds från asianmarknaden

Bra start på säsongen för både Lyon och Angers efter seger i premiären, men här på Groupama Stadium blir det förlust för ett av lagen.

Twitter Facebook

Säsongen hade inte kunnat börja bättre för den nyanlände Lyon-tränaren Sylvinho, Monaco besegrades med komfortabla 3-0 på bortaplan och både Dembele och Depay hamnade direkt i målprotokollet. Att de offensiva spelarna steppar fram direkt är alltid ett stort plus i kanten – vikten av det ska aldrig underskattas.

Annars har Lyon som bekant haft en intensiv sommar med ett flertal spelarförsäljningar, men även spelarköp. Vänsterbacken Mendy har lämnat för spel i Real Madrid, Ndombele har kritat på för Tottenham och Nabil Fekir tog sitt pick och pack och stack till Real Betis. Det är tre riktigt tunga tapp, det faktum går inte att blunda för men man har samtidigt förstärkt truppen också.

Jeff Reine-Adélaïde har bland annat kritat på för Lyon och han kommer just närmst från Angers – som Lyon alltså ställs mot under fredagen. Mittfältaren blev klar så sent som i veckan, vilket innebär att han representerade Angers i premiäromgången – han stod för ett mål och en assist i den premiären!

Utöver Jeff Reine-Adélaïde, har Lyon plockat in Joachim Andersen, Youssouf Koné och Thiago Mendes, de två sistnämnda kommer båda från Lille, vilket alltså direkt innebär att man försämrar fjolårets ligatvåa – de inledde båda premiären mot Monaco från start!

Angers räcker inte till!

Angers är tippade att hamna någonstans i mitten av tabellen, det gjorde de även under fjolårets säsong och så lär det alltså högst troligt bli även i år.

Att Jeff Reine-Adélaïde lämnat klubben betyder även det väldigt mycket, fransmannen var ordinarie i Angers under fjolåret och var en bidragande orsak till att klubben gick så bra. Nu har man alltså istället försämrat sitt mittfält, och samtidigt förstärkt Lyons. Det tror vi kommer bli tydligt under fredagen.

Med en stark premiär, samt fansen i ryggen tror vi Lyon ser till att besegra Angers på Groupama Stadium – och visst står det skrivet i sten att Jeff Reine-Adélaïde nätar mot sin tidigare klubb?

Vårt speltips från fredagskvällens enda Ligue 1-fight blir; Lyon (-1,25 asian handicap) till finfina 1,85 x insatsen. Oddset finner ni hos spelbolaget Paf – som bjuder alla nya kunder på 100 kr, helt omsättningsfritt! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS PAF – FÅ 100 KR HELT GRATIS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 500 kr, spela med 1500!

ComeOn erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: Paf (100 kr omsättningsfritt)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming