speltips_skribent

Speltips Celta Vigo – Real Madrid 17/8: Var står Zidanes mannar?

Frågetecknen är många i huvudstaden och Los Blancos inför premiären på lördag. Kan Celta Vigo utnyttja det faktum?

Twitter Facebook

Från 4-2-3-1, till 3-5-2 och tillbaka, Zinedine Zidane har vridit och vänt på laguppställningen i Real Madrids två sista träningsmatcher inför säsongsstarten. Fransmannen har alltså ännu inte bestämt sig för hur Los Blancos ska agera i år, vilket fått tidningarna att ifrågasätta honom och laget kraftigt – är Real Madrid redo för 19/20?

Gareth Bales och James Rodriguez vara eller icke vara i klubben har även det diskuterats flitigt i sommar, nu ser alltså båda ut att stanna men hur ser egentligen deras relation ut med Zidane? Det är dessutom fortsatt snack om Donny van de Beek, Pogba och Neymar, vilket bara bekräftar att Zidane inte riktigt fått pusselbitarna på plats.

Statusen är alltså oklar när det kommer till Real Madrid, därför är det heller inte konstigt att Barcelona målas upp som solklara favoriter till ligaguldet i år, i skrivande stund betalar ett katalanskt guld runt 1,30 hos dem flesta spelbolag. Och vi rankar faktiskt Real Madrid först på en tredjeplats i år – Atletico Madrid känns klart vassare efter sommarens transfers!

Knepig premiär

Celta Vigo klarade sig med nöd och näppe kvar i La Liga i fjol, det var alltså enbart fyra poäng som skilde de från nedflyttningsstrecket efter 38 spelade omgångar. Dock så kommer Celta Vigo att göra en betydligt bättre säsong i år, de har värvat riktigt bra i sommar och bland annat plockat in Santi Mina och Denis Suárez och det är onekligen två lirare som höjer kvalitén i den här truppen.

Det är därför allt annat än nonchalant att placera Celta Vigo bland de 10 främsta i tabellen i år, vi utgår därför ifrån att man kommer bjuda på hårt motstånd när Real Madrid kommer på besök till Vigo – det gör man i princip alltid här på Balaidos.

Real Madrid har som bekant haft stora problem i försvaret, under hela fjolårets säsong, men även under försäsongen där man alltså släppte in 14 på 5 träningsmatcher. Ett urusel facit som får oss att tro på att Celta Vigo åtminstone hamnar i målprotokollet på lördag. Sedan finns givetvis den offensiva kraften i Hazard, Isco, Vinicius, Bale(?), James (?) och Benzema. Därför tror vi man i slutändan står där som segrare efter 90 tuffa minuter.

Ett kombinationsspel är därför av intresse här, Real Madrid vinnare efter 90 minuter, plus BLGM – Ja, betalar otroliga 2,85 x insatsen och är helt klart värt en slant. Det var lite av ett favoritspel i fjol, och lär bli i år också!

Oddset finner ni hos spelbolaget 888sport! ↓

 SYNA ODDSET HOS 888SPORT – FÅ EN 500-PROCENTIG BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 2,85
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming