speltips_skribent

Speltips England – Sverige 6/7: Bronsmedalj i fokus!

England och Sverige har siktet inställt på att bli trea i världen. Vem drar det längsta strået i Lyon?

Twitter Facebook

England och Sverige föll båda väldigt tungt i semifinalen, uddamålsförluster, straffmiss och två oerhört jämna fotbollsmatcher resulterade till slut i att USA och Holland tog sig vidare till en final. Vi räknar därför med att få bevittna två oerhört revanschsugna fotbollslag på lördag – att bli trea i världen är trots allt en ordentlig motivationsfaktor!

Sverige stod för en helt okej insats i semifinalen mot Holland men lämnade samtidigt mycket att önska, många felpassningar, dålig rörlighet och dessvärre alldeles för slarvigt i den sista tredjedelen för att avancemanget skulle bli ett faktum. Holland skapade färre målchanser än Sverige men i slutändan handlar det om att ta vara på sina målchanser, vilket Jackie Groenen gjorde – ett riktigt klassmål i förlängningen!

I Englands läger undrar man ju trots allt hur Steph Houghton återhämtat sig efter straffmissen mot USA, vid ställningen 2-1 till amerikanskorna missade Houghton en straff i den 84:e matchminuten, i en match som onekligen stod och vägde. En väldigt tung förlust men samtidigt ett kvitto på hur bra det engelska landslaget faktiskt är. Det är därför heller ingen större överraskning att de är favoriter på lördag – Sverige har onekligen en stor uppgift framför sig.

Odds tips till 1,70!

Fridolina Rolfö är tillgänglig för spel igen efter sin avstängning och kommer högst troligt att starta lördagens möte, ett annorlunda scenario vore onekligen överraskande. Hon saknades enormt mycket i semifinalen och extra mycket eftersom att Blackstenius och Jakobsson inte riktigt kom upp i nivå.

Den stora frågan är istället huruvida Asllani återhämtat sig eller inte, det kan komma att bli så att Rolfö ersätter Asllani rakt av, samtidigt som Hurtig får fortsätta springa på vänsterkanten. Visar det sig att Asllani inte startar så är det onekligen ett stort avbräck för Sverige, hon är trots allt en av Sveriges mest bolltrygga spelare och gör väldigt stor nytta på mittfältet.

Det lär bli ytterligare en jämn match vi får bevittna på lördag, Sverige lär approacha på samma vis som i semifinalen mot Holland, vilket får oss att tro att det ytterligare en gång kommer att handla om den där individuella prestationen. Och där tycker vi England faktiskt sticker ut med Ellen White i anfallet, hon är mästerskapets bästa målskytt och lär orsaka problem i Sveriges försvar. Addera därtill att England hållit nollan intakt i fyra av sex matcher.

Med det sagt så klickar vi in England som vinnare i matchen, detta gör vi till klart godkända 1,70 x insatsen hos Interwetten.

 RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming