speltips_skribent

Stryktipset 6/7: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher!

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 27! Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stor bonusguide: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips, vecka 27! Svenska Spel ställer endast fram fotboll från Sverige på veckans Stryktipset-kupong, mer exakt är det sex matcher från Allsvenskan och sju matcher från Division 1 Norra/Södra.

Och känslan är riktigt bra inför lördagen, siktet är givetvis inställt på 13 rätt och vi väljer att köra på ett 384 raders system, med 7 halvgarderingar samt 1 hel!

Vår rad finner ni, i vanlig ordning, precis här nedanför. Och analysen av samtliga 13 matcher därefter. Stort lycka till!

stryktipsforslag

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

Omgångens bästa favorit: Hammarby.
Omgångens bästa värdespik: Ljungskile.
Omgångens chansspik: Krysset i Kalmar – AIK.
Omgångens bästa skräll: Singeltvåan i Rynninge – Sylvia.
Omgångens drag: Östersund.
Omgångens favorit som är i fara: Göteborg.

1. Göteborg – Sundsvall, 1X

Vi räknar inte bort Sundsvall riktigt ännu, våren kantades av urusla resultat, och man har dessutom tappat sin lagkapten, samt bästa målskytt i Linus Hallenius, men! Lirare som Batanero, Sema och Konate är fortsatt kvar i klubben och Göteborg är alltså streckade till 62%, befogat möjligtvis men spelvärdet finns i det mittersta tecknet. 1X!

2. Kalmar – AIK, X2

AIK plockade en pinne mot Malmö FF senast och i matchen innan det, föll man som bekant mot Norrköping med 2-0 på Friends Arena. Det innebär att man nu infinner sig sex poäng efter ligaledaren Malmö, men även att Djurgården drar iväg efter sin seger över Kalmar i måndags. Måstematch för AIK på lördag med andra ord, och här på Guldfågeln Arena tror vi de åtminstone undviker ett nederlag. Krysset ska dock med!

3. Sirius – Östersund, 1 2

Sirius kommer närmst från en imponerande insats på Östgötaporten, Norrköping besegrades med 1-0 och Sirius har nu siktet inställt på en andra raka seger, när ett formsvagt Östersund kommer på besök. Östersund har alltså radat upp sju(!) raka poängtapp i Allsvenskan och infinner sig först på en 10:e plats i tabellen – fem poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket. Med det sagt, så klickar vi in en gaffel här – Sirius går heller inte att lita på till 100 procent.

4. Malmö FF – Örebro, 1

Örebro har förlorat 7 av sina 13 inledande matcher i Allsvenskan 2019, vilket betyder att endast ett lag har noterats för fler förluster, Eskilstuna. Med det sagt så har vi väldigt svårt att se att Örebro ska kunna hota Malmö FF om en seger på lördag. Ligaledaren har noterats för 19 poäng, av 21 möjliga här på Stadion i år. Solklar etta.

5. Akropolis – Sandviken, 1

Ligaledaren Akropolis stormar mot spel i Superettan 2020, de är alltså fortsatt obesegrade i Division 1 Norra efter 15(!) spelade matcher och därför tror vi de även besegrar Sandviken någorlunda komfortabelt på lördag. Addera därtill att tabellfemman Sandviken hamnat i en mindre rolig svacka, laget har tappat poäng, i fem av deras sex senaste matcher. Spiketta.

6. Forward – Carlstad, 1X

Carlstad infinner sig förvisso nio poäng före Forward i tabellen, men formen har varit allt annat än bra under de senaste veckorna. Faktum är att Carlstad bara noterats för en seger, sedan i slutet på maj månad. Annorlunda ser det ut hos Forward, där tre segrar är ett faktum på de fem senaste omgångarna. Vi går på dagsformen och klickar in 1X.

7. Gefle – Karlstad, 1 2

Vidöppen tillställning! Karlstad finner vi förvisso på en fin tredjeplats i tabellen, och addera därtill att tre raka segrar är ett faktum för ligatrean. Dock så höjer vi ett varningsfinger för Gefle, mer än hälften av deras hemmamatcher i år har resulterat i en seger, och det går därför inte att räkna bort de från lördagens möte. Med det sagt så klickar vi i in 1 & 2.

8. Rynninge – Sylvia, X2

Rynninge har förlorat 9 av 15 matcher i år och har i sin tur bara två lag under sig i tabellen. Högst troligt blir det alltså en fight om överlevnad för deras del i år. Dagsformen antyder heller inte någonting annat, Rynninge kommer närmst från två raka förluster och har i dessa matcher släppt in otroliga åtta(!) mål. Addera därtill att man ställts mot tabelljumbon Boden. Sylvia ska ha goda möjligheter till att undvika ett nederlag här! X2.

9. Kristianstad – Ljungskile, 2

Ljungskile ser onekligen ut att ha tröttnat på spel i Division 1 efter två år, ligaledaren stormar mot spel i Superettan 2020. Fem raka segrar är ett faktum inför lördagens möte mot Kristianstad. Annorlunda ser det ut hos hemmalaget, som placerar sig ett poäng ovanför nedflyttningsstrecket. De har dessutom förlorat fyra av sju matcher här på hemmaplan i år. Vi testar spiktvåan!

10. Tvååker – Landskrona, 1X2

Vidöppen tillställning! Det är trots allt Landskrona som infinner sig på banan, och de är bevisligen oerhört svåra att placera. Landskrona blandar och ger väldigt mycket och detsamma gäller Tvååker. Vi väljer därför att helgardera match nummer 10.

11. Utsikten – Åtvidaberg, 1

Utsiktens BK har plockat 19 poäng, av 21 möjliga här på hemmaplan och jagar under lördagen sin fjärde(!) raka seger här på Ruddalens IP. Enbart tre poäng skiljer de dessutom från en förstaplats i Division 1 Södra. Motivationsfaktorn, hemmaplansfördelen och kvalitén talar för Utsikten i lördagens möte! Spiketta.

12. Norrköping – Häcken, 1X

Norrköping kommer närmst från en överraskande förlust mot Sirius på hemmaplan. Extra chockerande, i och med att Norrköping, bara några dagar tidigare, besegrat AIK på Friends Arena med 2-0. Nu gäller det att ta sig i kragen och se till att få med sig ett bra resultat mot Häcken, annars riskerar man att hamna alldeles för långt efter Malmö, Djurgården och resterande klubbar i toppen. Glädjande nog för Pekings del, så trivs Häcken som allra bäst på Bravida Arena, på resande fot har de bara noterats för två segrar i år. 1X!

13. Hammarby – Falkenberg, 1

Falkenberg kommer förvisso närmst från en efterlängtad seger men här på resande fot så räknar vi med att Falkenberg fortsätter att förlora. De räcker bevisligen inte till här, och Hammarby är samtidigt illa tvungna till att börja vinna fotbollsmatcher. Komfortabel hemmaseger!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 2000 kr hos LeoVegas Sport – få 4000 att spela för!

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 4000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 384 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming