speltips_skribent

Speltips Deportivo Alaves – Levante 11/2: Vi väljer sida!

Svag form i båda läger, så ser läget ut inför måndagens enda La Liga-fight. Odds tips till 2,07x plockas fram!

Twitter Facebook

Verkligheten ser onekligen ut att vara framme för Deportivo Alaves del, laget överpresterade som bekant kraftigt under hösten och infann sig även, i ett bra tag, bland de fyra främsta i tabellen. Det var en minst sagt stor överraskning.

Dock så ser det onekligen ut att ha vänt för Alaves del, saker och ting har återgått till det normala igen och det är egentligen nu Alaves stora utmaning börjar. Är man ett sämre lag än vad tabellen påvisar, eller har man den där extra kvalitén för att utmana om Europa-platserna?

Tre raka förluster är nu ett faktum för Alaves inför måndagens möte mot Levante. Laget föll mot Getafe med hela 4-0, och följde dessutom upp den förlusten genom att förlora mot Rayo Vallecano på hemmaplan. Svaga insatser minst sagt.

Att påstå att måndagens möte är något typ av vägskäl för Alaves är därför inte fel, laget behöver onekligen studsa tillbaka annars lär det bli en mindre rolig vår för deras del. Och känslan säger faktiskt att man nu bjuds på ett ypperligt läge till att göra detta, Alaves är bättre än Levante och de sistnämnda har även de sett svaga ut under den senaste perioden.

En seger sedan i december månad

Vi hittar Levante först på en 13:e plats i tabellen – bara fyra poäng ifrån osäker mark. Därför kan Levante mycket väl komma att bli indragna i en bottenstrid, åtminstone riskerar de att bli det för formen ser minst sagt svag ut.

Bortalaget har alltså bara vunnit en match (ligaspelet) sedan i början på december månad, addera där till det faktum att laget noterats för 19 baklängesmål under den här perioden. 19 insläppta på 8 matcher.

Av den anledningen tycker vi oddset på Deportivo Alaves är bra, allting över 2,00 är taget – även fastän formen också är svag hos hemmalaget. Det är trots allt ett bra läge.

Vi väljer därför att klicka in den raka ettan här, den betalar 2,07 x insatsen hos Betsson, vilket vi alltså tycker är riktigt bra.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,07
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming