speltips_skribent

Speltips Chievo – Roma 8/2: Inget snack om saken

Roma infinner sig endast ett poäng bakom den så viktiga fjärdeplatsen. Tre pinnar är därför ett måste på fredag.

Twitter Facebook

Det finns fortsatt en väldigt god chans till att säkra fjärdeplatsen för Romas del, detta trots alla problem Roma haft under den aktuella säsongen. Och bara för ett par dagar sedan förlorade man mot Fiorentina med 7-1 i den italienska cupen, ett resultat som någonstans sammanfattar Romas säsong.

I ligaspelet har Roma dock gått bra under den senaste perioden, laget är fortsatt obesegrade sedan december månad och därför är de även fortsatt med och slåss om den där fjärdeplatsen.

Och på fredag bjuds Roma på ett ypperligt läge till att knappa in på Milan, men även Inter. Det är trots allt ett generöst motstånd man ställs mot, jumbon Chievo har haft allt annat än en bra säsong.

Vi hittar alltså Chievo på en 20:e plats i tabellen, laget har endast 9 poäng på kontot och infinner sig i sin tur 10 poäng ifrån trygg mark. Högst troligt blir det därför Serie B-fotboll på agendan nästa säsong, för formen är heller inte allt för bra då Chievo endast noterats för ett poäng på de tre senaste omgångarna.

Måstematch för Roma

Fredagens möte är onekligen av kategorin, en måstematch för Roma. Plockar de tre pinnar så går man onekligen i rätt riktning och addera där till att man tillfälligt tar klivet upp till en fjärdeplats. Det sätter onekligen press på Milan, som förvisso i samma omgång ställs mot Cagliari. Vi utgår ifrån att Milan vinner den matchen, därför behöver Roma prestera på fredag. Så enkelt är det.

Vi finner därför spelvärdet på Roma som väldigt bra. Det är förvisso en bortafight men Roma ska bara vinna den här typen av matcher. De är helt enkelt steget större.

Asianmarknaden är därför intressant. -1,0 linan är bra eftersom att Roma trots allt gjort bra matcher under den senaste tiden. Vi klickar in den till finfina 2,07 x insatsen.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1,0 asian handicap)
Odds: 2,07
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming