speltips_skribent

Speltips Lazio – Empoli 7/2: Ensidig historia?

Speltips och odds inför Serie A-fighten mellan Lazio och Empoli! Odds tips till 1,96x!

Twitter Facebook

Lazio har absolut en stor chans till att nå Champions League-spel nästa säsong, laget infinner sig tillsammans med Atalanta och Roma på 35 poäng i serietabellen och Milan (4) är bara ett poäng före.

Det är onekligen väldigt jämnt i den sektionen av tabellen, Juve och Napoli har sprungit ifrån men det råder fortsatt stor spänning bland de andra lagen – från en tredjeplats ner till åttonde!

Hur ser då Lazios chanser ut på torsdag, laget är bevisligen inte lika slagkraftiga som under fjolårets säsong, då de öste in mål och vann betydligt fler matcher, men de är fortsatt bra och de är dessutom med och slåss om en plats till Champions League.

Lazio kan vid seger över Empoli bli ny tabellfyra och det ser vi som en stor motivationsfaktor, nu ställs Milan, Roma och Atalanta även de mot sämre motstånd den här helgen men det talar bara mer för Lazio i det här läget. Det gäller att se till att vinna dessa typ av matcher och haka på i tabellen.

Klasskillnad

Vi hittar Empoli, först på en 17:e plats i tabellen med 18 poäng på kontot. Laget kommer bevisligen att få det tufft säsongen 18/19 och ett urtåg ur högsta serien är absolut inte uteslutet i år. I skrivande stund skiljer det endast ett poäng mellan Empoli och Bologna, som alltså infinner sig under nedflyttningsstrecket.

Vi kan även konstatera det faktum att Empoli är Serie A:s sämsta lag när det kommer till siffrorna på bortaplan. Efter 10 spelade matcher har man ännu inte lyckats vinna ett möte, samtidigt som man alltså förlorat 6 av 10 möten. 4 poäng är med andra ord ett faktum.

Vi finner därför Lazios chanser som väldigt goda till att vinna på torsdag. Det ska råda klasskillnad här och därför tror vi hemmalaget vinner den här matchen med åtminstone två mål. Empoli är trots allt det laget i serien som släppt in flest mål.

Lazio (-1,5 asian handicap) klickas in till finfina 1,96 x insatsen hos spelbolaget Betsson.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming