speltips_skribent

Speltips Atletico Madrid – Real Madrid 9/2: Madrid-derby!

Tre tunga pinnar står på spel när Atletico Madrid och Real Madrid drabbar samman på lördag. Varken Atletico eller Real har råd att förlora!

Twitter Facebook

Real Madrid placerar sig möjligtvis bara två poäng bakom Atletico Madrid men avståndet upp till Barcelona är betydligt större, och stavas 8 poäng. Ska man ha en minsta chans till att vinna La Liga i år så är seger ett måste på lördag. Sedan är det som bekant ett El Clasico som går av stapeln snart, går Real segrande ur den matchen, så finns det en fin möjlighet till att sätta press på Barca i de sista omgångarna.

Det är ett minst sagt formstarkt Real Madrid som entrar Wanda Metropolitano på lördag. Solari ser onekligen ut att ha fått pusselbitarna på plats efter en trög start, och det tycker vi lagets insats i El Clasicot bekräftade. Ett oavgjort resultat på Camp Nou är trots allt en stark bedrift.

Det är dock inte enbart den insatsen som sticker ut, Real Madrid har under den senaste perioden besegrat Sevilla komfortabelt och slagit Real Betis på bortaplan. Den totala bilden är därför att Real Madrid helt klart är på uppgång, fyra raka segrar är dessutom ett faktum i ligaspelet och därför får Atletico onekligen se upp på lördag.

Värden Atletico placerar sig förvisso före Real Madrid i tabellen men tittar vi närmre på hur laget uppträtt under de senaste veckorna, så ställs det trots allt ut ett par frågetecken. Addera där till förlusten mot Real Betis förra veckan. Atletico är inte alls lika tunga att spela mot den här säsongen, åtminstone ifall vi jämför med upplagan från två år tillbaka.

Fint spelvärde på Real Madrid

Spelbolagen är överens om att Atletico ligger närmst segern på lördag, en hemmaseger betalar runt 2,30 samtidigt som en Real-seger betalar mer än trippla insatsen. Det är otroligt odds, minst sagt, speciellt med tanke på formläget i respektive läger.

Det är absolut ingen enkel uppgift Los Blancos har framför sig på lördag men timingen är trots allt väldigt bra, Benzemas målproduktion är imponerande, samtidigt som mittfältet tillsammans med försvaret sett väldigt bra ut. Vi utgår dessutom från att Reguilon startar framför Marcelo på lördag. Vänsterbacken har varit riktigt bra under den senaste tiden och det är högst troligt något som gläder Real-supportrarna – ungdomsspelarna har varit väldigt bra i år.

Med detta sagt, så kommer vi att investera i Real Madrid. Allting över 3,00 är tillräckligt bra här, och det måste vi utnyttja. De är trots allt inne i en väldigt bra period.

Den raka tvåan klickas in till finfina 3,01 x insatsen hos spelbolaget Betsson.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 2500 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 3,01
Bolag: Betsson (2500 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming