speltips_skribent

Dagens kupong 9/2: Odds tips till 4,16x!

Vi har grävt fram en trippel till mer än fyra gånger insatsen! Odds från Premier League och Bundesliga.

Twitter Facebook

Fulham – Manchester United, 13:30: 2 (1,58x)

Manchester United har endast tappat poäng vid ett tillfälle sedan Solskjaer anslöt till klubben, ett oavgjort resultat mot Burnley är alltså det enda poängtappet och United studsade dessutom tillbaka starkt senast genom att besegra Leicester på King Power Stadium. Tre tunga pinnar. Onekligen.

Fulham känns därför som ett motstånd som United bara ska besegra, de infinner sig först på en 19:e plats i tabellen och räcker bevisligen inte till, detta trots alla värvningar i sommar.

Och det är just försvarsspelet som varit Fulhams stora problem, även fastän Ranieri nu klivit in som tränare så fortsätter försvaret att läcka – och det ordentligt. Fulham är det laget i Premier League som släppt in allra mest mål, otroliga 55 baklängesmål landar man på. Jumbon Huddersfield har släppt in 46. Vi klickar därför in United som vinnare i den här matchen.

Dortmund – Hoffenheim, 15:30: 1 (1,71x)

Dortmund infinner sig fortsatt på en förstaplats i Bundesliga-tabellen och gör detta med en betryggande ledning. Bayern och Gladbach placerar sig sju poäng bakom och allting tyder egentligen på att Dortmund vinner Bundesliga i år.

Det gäller dock att fortsatt ta sig an matcherna med största möjliga fokus. Det svänger som bekant snabbt inom fotbollen och Bayern är trots allt Bayern, och därför är tre pinnar ett måste för Dortmund på lördag.

Här på hemmaplan tror vi därför Dortmund löser segern, det återstår 14 omgångar att spela om och Dortmund är besvligen riktigt bra i år. Hoffenheim har samtidigt inte haft ett jättebra år, åtminstone har de inte förbättrats sedan 18/19 och addera där till att Dortmund har 20 poäng mer på kontot än Hoffenheim. Det tycker vi sammanfattar skillnaden mellan lagen bra.

Huddersfield – Arsenal, 16:00: 2 (1,54x)

För en vecka sedan hade Arsenal en fjärdeplats i sina egna händer men efter förlusten mot Manchester City så halkade man helt plötsligt ner till en sjätteplats och därför är lördagens möte mot Huddersfield onekligen av kategorin en måstematch för Emerys mannar.

Huddersfield är bara ett motstånd Arsenal ska besegra, vill man på allvar utmana om en Champions League-plats så krävs det tre pinnar här. Addera där till det faktum att Manchester United är på uppgång, så det lär bli en ordentlig fight om fjärdeplatsen.

Huddersfield agerar som bekant fortsatt jumbo i Premier League, 11 poäng är alltså ett faktum efter 25 spelade matcher och det tycker vi säger allting om deras säsong. De är besvisligen steget mindre än de andra lagen.

Dagens kupong

Tillsammans betalar dessa tre spel 4,16x hos spelbolaget 888sport. En riktigt stark trippel.

 GÅ MED 888SPORT – SÄTT IN 100 KR, SPELA FÖR 600!

Ny bonus hos Interwetten: 150% upp till 1500 kr!

Sätt in 1000 kr, få 2500 kr att spela för hos Interwetten!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 4,16
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming