speltips_skribent

Speltips Celtic – CFR Cluj 13/8: Andra förutsättningar på Celtic Park

Stor fördel Celtic, inför den andra och avgörande fighten på Celtic Park – rumänerna räcker inte till!

Twitter Facebook

Ny vecka på agendan och, i vanlig ordning, så bjuds vi alltså på lite kvalspel från UEFA Champions League. Och vi här på Tipsmedoss.com kliver in i den nya veckan med en vässad formkurva, helgens spel resulterade alla i vinst och givetvis hoppas vi på samma goda resultat den här veckan!

Det är som sagt Celtic vs Cluj vi har framför oss den här tisdagen, och givetvis talar det mesta för att skottarna löser ett avancemang efter att ha fått med sig ett oavgjort resultat från Rumänien. 1-1 slutade den matchen och då trivs som bekant Celtic som allra bäst när de lirar boll på Celtic Park. Här är de minst sagt svåra att besegra och det är något vi tror Cluj får erfara på tisdag.

Celtic har trots allt gjort historien kort mot sina två motståndare i Champions League-kvalet, först besegrade man FK Sarajevo med sammanlagda 5-2, för att sedan krossa estländska Kalju Nomme med 7-0. Celtic inledde dessutom ligaspelet genom att besegra St. Johnstone med 7-0 här på Celtic Park.

Celtic är bättre

Nu har förvisso CRF Cluj fått en strålande start på säsongen 19/20, fyra segrar av fem möjliga är ett faktum i ligaspelet, samtidigt som man alltså slagit ut både Astana (3-2) och Maccabi Tel Aviv (3-2) på vägen till den tredje kvalrundan. Dock så råder det alltså inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på tisdag – och addera därtill att Celtic har en stor fördel i att ha mängder av erfarenhet från Europa-sammanhang.

Vi är någorlunda övertygade om att Cluj står upp hyfsat bra i tisdagens möte, att Celtic besegrar rumänerna enkelt tror vi alltså inte men i slutändan är vi trots allt helt övertygade om att Celtic står där som segrar efter 90 spelade minuter. De är det bättre laget och har hemmaplansfördelen.

Med det sagt så klickar vi in Celtic på 1X2-marknaden, den raka ettan betalar klart godkända 1,57 x insatsen hos spelbolaget Bet365 och är i våra ögon värd en slant! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betfair – få 1000 kr i bonus!

Betfair dubblar din insättning på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,57
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming