speltips_skribent

Speltips Ajax vs PAOK Saloniki 13/8: Steget större här hemma?

Ajax har med sig ett oavgjort resultat från Grekland in till den andra och avgörande fighten på Amsterdam Arena. Detta blir jobbigt för grekerna!

Twitter Facebook

Matthijs de Ligt och Frenkie de Jong, och nu ryktas alltså även Donny van de Beek till Real Madrid, bevisligen så kostar det att genomföra ett starkt år ute i Europa och det blir onekligen en utmaning att ersätta den centrallinjen. Dock så är Van Der Beek fortsatt en Ajax-spelare och kommer därför även att finnas med i tisdagens möte.

Precis som vi nämner i ingressen så fick Ajax med sig ett oavgjort resultat från Grekland, matchen slutade alltså 2-2, och det är trots allt ett riktigt bra resultat eftersom att 0-0 och 1-1 innebär avancemang. Grekerna behöver alltså gå framåt och här på Amsterdam Arena så är det allt annat än en enkelt uppgift, speciellt när man samtidigt inte får släppa in några mål.

PAOK har med andra ord en stor utmaning framför sig på tisdag, att sätta balansen mellan anfall och försvar blir helt avgörande för deras del. Addera därtill att deras ligaspel först drar igång den 24 augusti, man är alltså inte riktigt varma i kläderna ännu och därför tror vi Ajax blir en alldeles för tuff uppgift här på Amsterdam Arena.

Ajax satte dit fem kassar senast

Trots spelarförlusterna så har Ajax fortsatt ett riktigt fint lag med lirare som Ziyech, Donny van de Beek, Dolberg, Huntelaar, Tadic och bland annat Neres. De har dessutom tagit in Razvan Marin från Standard Liege, rumänen ser riktigt spännande ut och är tänkt att ersätta Frenkie de Jong på det centrala mittfältet. Dessa lirare ledde Ajax till en 5-0-seger mot Emmen i helgen, och faktum är att Ajax nu gjort nio(!) mål på de tre senaste matcherna.

Full fart framåt, med andra ord och därför är vi även övertygade om att Ajax besegrar PAOK på tisdag. Omständigheterna talar trots allt för att Ajax bjuds på ytor – och här på Amsterdam Arena utnyttjar de allt som oftast dessa.

Med det sagt så är vi alltså intresserade av ett spel på asianmarknaden, -1,25 på Ajax lockar kraftigt. Ponera att holländarna gör 1-0, då har grekerna ingenting att förlora och kommer att satsa allting framåt. Och då är det trots allt mycket som talar för ett sådant scenario här.

Ajax (-1,25 asian handicap) synas till finfina 1,75 x insatsen hos spelbolaget Bethard.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa NordicBet!

NordicBet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming