Storsatsning på Sportsbookies!

Ingen har säkerligen undgått att missa djungeln av alla Sportsbookies där ute. Oavsett ifall man klickar igång TV-apparten där hemma, eller ger sig in i surfvärlden, så möts man i princip alltid av ett spelbolag, som promotar sin nya produkt. Och givetvis är det därför på sin plats att den svenska staten kliver in, och reglerar spelmarknaden. På så vis blir som är passionerade av spelandet betydligt tryggare.

Idag är de spelbolagen som vill vara verksamma på den svenska marknaden tvungna att ansöka om en spellicens hos den svenska spelinspektionen. Det är bra, och ytterst viktigt. På så vis kan vi vara säkra på att spelbolagen följer alla regler. Är inte så fallet, så stängs dem givetvis av, vilket i sin tur innebär att de inte får vistas på den svenska spelmarknaden. Sådant förekommer dessvärre varje dag.

Spelbolag som Unibet, Betsson och NordicBet, men även andra sajter – som snarare förknippas med casino och poker – storsatsar nu därför på att öppna nya och konkurrerande Sportsbookies.. Konkurrensen är som bekant enorm, och därför behöver samtliga spelbolag göra sitt yttersta för att skapa en, först och främst, trygg men även användarvänlig produkt.

Coolbet är exempelvis direkt transperanta med hur insatserna är placerade inför ett specifikt event. Det uppskattas onekligen av deras kunder, och gör dem i sin tur unika på marknaden. Andra spelbolag väljer exempelvis att erbjuda sina kunder cash out-funtioner, vilket innebär att man, i förtid kan stänga ett spel. Det är en av flera tjänster spelbolagen erbjuder i dagsläget.

TV-rättigheter till de största eventen

Bet365 är som bekant den ledande aktören på marknaden, det brittiska spelbolaget har varit verksamma sedan 1976 och är en förebild för många spelbolag där ute. De erbjuder en användarvänlig hemsida, med spel på i princip alla sporter. Men under de senaste åren så har Bet365 kompletterat sitt stora utbud, med att erbjuda livestreamad sport i deras helt egna kanal. Idag kan du streama fotboll från bland annat Bundesliga, La Liga och Ligue 1 hos spelbolaget.

Och givetvis så har andra spelbolag hakat på i utvecklingen. Unibet, Betsson och LeoVegas erbjuder idag samma möjlighet till att se livestremad sport i deras egna kanaler. Det enda som krävs är att du som kund ska ha ett positivt saldo hos spelbolaget. På så vis konkurrerar spelbolagen med streamingtjänster som Strive och C more.

Välj rätt spelbolag

Det finns idag ett flertal sajter som erbjuder guider till marknadens bästa spelbolag. Det är givetvis alltid olika kriterier man går efter, exempelvis vilka bonusar som är mest lönsamma, eller vilket spelbolag som erbjuder de högsta oddsen. I slutändan är det alltid upp till dig att välja det spelbolaget som passar dig allra bäst. Är det layouten, användarvänligheten eller enbart bonusarna som är viktiga för dig? Det är ditt val.

Oavsett var du väljer att spela, se alltid till att spela ansvarsfullt. Det finns idag ett flertal hemsidor där du kan testa ditt spelande. Hos Spelpaus.se kan du även stänga av dig själv från allt spel. Du väljer själv hur länge spärringen ska sitta i.