speltips_skribent

Speltips Manchester United – Chelsea 11/8: Storklubbarna testas direkt

Manchester United och Chelsea drabbar samman på Old Trafford, direkt i omgång 1. Spännande! Speltips finner ni i inlägget.

Oddsboost: Syna Manchester United eller Chelsea till boostade odds – 11,0 eller 21,0! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Spännande grejer händer hos Chelsea, det är bekant sedan tidigare. Frank Lampard har återvänt och därför blir Chelsea extra spännande att följa den här säsongen. Högst troligt kommer vi få bekanta oss med ett nytt typ av Chelsea, ett Chelsea som lär satsa på yngre förmågor och som möjligtvis inte bör ha allt för stora krav på sig under säsongen 19/20.

Och här testas Chelsea alltså direkt i premiären, utan Eden Hazard men högst troligt med Tommy Abraham, Mount och bland annat Pulisic från start. Det blir spännande att bevittna men det råder inga som helst tvivel om att det samtidigt talar emot Chelsea – speciellt så här under inledningen.

Manchester United kliver även de in i säsongen 19/20 med ett litet frågetecken kring sig, Maguire har förvisso kritat på, inklusive Aaron Wan-Bissaka och Daniel James men känslan säger fortsatt att det saknas många pusselbitar i detta United. Bruno Fernandes hade vart ett intressant namn att få in i elvan, Lukaku har lämnat för Inter och var står Pogba egentligen? det är bara några frågeställningar som är intressanta.

Vilka väger tyngst?

Spontant säger känslan att Chelsea är det svagare laget av dessa två, men samtidigt det mer intressanta. Lite där står vi inför 19/20, Lampard har helt enkelt en väldigt stor utmaning framför sig, får han till offensiven med Pulisic, Mount och Abraham och hur bra är egentligen defensiven? Luiz har som bekant lämnat klubben, vilket högst troligt innebär att Emerson, Christensen, Zouma och Azpilicueta inleder söndagens möte från start.

Ja, vi tror helt enkelt Manchester United väger tyngre här på Old Trafford, de har i princip samma lag som under fjolårets säsong, bortsett från att man har fått in en (två?) bättre försvarsspelare. Det är onekligen en trygghet.

Med det sagt så tycker vi därför spelvärdet är intressant på Manchester United, direkt på 1X2-marknaden. Den raka ettan betalar finfina 2,25 x insatsen hos spelbolaget Bet365, och är helt klart värd en liten slant. Det blir åtminstone vårt speltips från Old Trafford!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Gå med Betfair – få 1000 kr i bonus!

Betfair dubblar din insättning på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,25
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming