speltips_skribent

Speltips Barcelona – Manchester United 16/4: Sätter spiken i kistan?

Barcelona tar sig an Manchester United med en 1-0-seger från Old Trafford – är detta redan avgjort?

Twitter Facebook

När lottningen föll på Manchester United – Barcelona, så var nog de flesta överens om att spanjorerna, relativt tryggt skulle ta sig vidare till en semifinal. Och så ser alltså läget ut efter det första mötet på Old Trafford, Barcelona gjorde jobbet i England och besegrade sitt motstånd med 1-0.

Barcelona kliver därför in i tisdagens möte som stora favoriter här på Camp Nou, det ska onekligen mycket till om Manchester United ska lyckas ta sig vidare, Barcelona är som bekant inget PSG, och kommer absolut inte att göra bort sig på samma sätt.

Nu intar dessutom Barcelona matchen med en helt utvilad trupp, det är en betydande faktor. Messi, Semedo, Lenglet, Coutinho, Bosquets, Pique och Alba vilades i helgens möte mot Huesca vilket innebär att de samtliga högst troligt finns med från start på tisdag. Ett utvilat Barcelona, på Camp Nou. Det är vad Solskjaers lagbygge har att göra med!

Manchester United slog, precis som vi nämner, ut självaste PSG ur åttondelsfinalen, men de flesta är nog samtidigt överens om att det rådde klasskillnad i det dubbelmötet. PSG var flera nivåer bättre, dessutom utan Neymar och Cavani. Det tycker vi sammanfattar var United står väldigt bra, addera därtill att de kämpar för en fjärdeplats i Premier League-tabellen. De slåss alltså på två fronter och är då redan ett sämre lag än Barcelona. Det tror vi blir tydligt i tisdagens möte.

Speltips från asianmarknaden

Manchester United har Luke Shaw avstängd – och Alexis, Herrera och Matic är fortsatt osäkra till spel. Samtliga tre har brottats med skadeproblem under den senaste perioden och kommer definitivt inte att inleda tisdagens match från start.

Med detta sagt så kan vi även konstatera att Barcelona får tillbaka Dembele från skada, fransmannen gjorde 67 minuter mot Huesca i helgen vilket onekligen är positivt för Barcelona. Nu har man ett extra kort att skicka in i en andra halvlek ifall det behövs fart.

Vi förväntar oss att se ett stort bollinnehav från Barcelona, men samtidigt även ett betydligt mer risktagande United eftersom att de behöver göra mål, de har alltså inget att förlora här och det tror vi resulterat i en komfortabel seger för Barcelona. Messi & Co lär döda den här matchen någorlunda tidigt.

Barcelona (-1,25 asian handicap) klickas in till finfina 1,79 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 2000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr och få 200 kr i gratisspel – hos BetStars!

PokerStars helt egna Sportsbookie, BetStars ger bort 200 kr till alla nya kunder vid en insättning av endast 100 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: LeoVegas (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming