speltips_skribent

Speltips Juventus – Ajax 16/4: Hemmalaget steget större?

Ajax imponerade stort i det första i Amsterdam men fick trots detta bara med sig ett 1-1-resultat. På tisdag blir det betydligt svårare.

Twitter Facebook

Ajax förtjänar all cred för att ha tagit sig till en kvartsfinal i Champions League, så är det. De slog ut självaste Real Madrid ur en åttondelsfinal efter en ordentlig show på Santiago Bernabeu och har bevisligen något bra på gång. Det råder det inga som helst tvivel om.

Vi är dock inte allt för övertygade om att de räcker till på Juventus Stadium. Ajax spelar en fantastisk fotboll, det är vi väl medvetna om. De skapar dessutom mängder av målchanser, även fastän de inte alltid är 100-procentiga. Men faktum är att de inte är tillräckligt distinkta framför mål, och just den faktorn tror vi kan komma att betyda väldigt mycket på tisdag.

Erfarenhet betyder som bekant oerhört mycket när det kommer till sådana här sammanhang. Ajax var som bekant betydligt bättre än Real Madrid, redan i det första mötet. De skapade otroligt mycket målchanser och Real Madrids hade stora problem med att få kontroll över matchen, trots detta lyckades alltså spanjorerna besegra Ajax med 2-1.

Lite den påminnelsen fick vi i det första mötet mellan Ajax och Juventus, Ajax hade otroligt mycket boll och pressade Juventus ordentligt, men så dök Ronaldo upp och gjorde 1-0 – det efter att i princip inte skapat någonting alls innan. Det är oftast skillnaden mellan de bästa lagen och de lite mindre.

Juventus vinner!

Vi räknar med att hemmalaget inleder tisdagens möte någorlunda avvaktande, trots det faktum att de lirar inför sina egna supportar. Allegri är väl medveten om vad holländarna är kapabla till och kommer därför inte att ta några som helst risker. Det är dessutom så att det är Ajax som behöver göra mål, så småningom så lär de därför flytta upp sitt manskap i jakten på ett ledningsmål och just en sådan matchbild tror vi kan komma att passa Juventus väldigt bra.

Nu är det dessutom så att Chiellini och Emre Can förväntas vara tillbaka från sina skador, en sjukt tung faktor som onekligen talar för hemmalaget. Det är långt ifrån samma trygghet i Juves försvar utan Chiellini.

Douglas Costa är vadskadad och kommer inte till spel på tisdag. Bortalaget har inga avbräck, alltså startar högst troligt samma elva som i Amsterdam.

Med detta sagt så klickar vi alltså in Juventus till fina 1,70x. Oddset är alldeles för bra för att inte testas, Juve är trots allt stora favoriter till att vinna hela Champions League i år, därför ska de bara besegra Ajax på Juventus Stadium. Spelet klickar vi in hos Mr Green! Missa inte att spelbolaget dubblar vinsten på ditt första spel! ↓

 GÅ MED MR GREEN – FÅ 100% VINSTBOOST UPP TILL 5000 KR!

Spela hos Hajper – utan konto!

Supersnabba Hajper erbjuder inlogg via BankID! Du behöver alltså inte registrera dig, utan spelar som gäst!
Till Hajper.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Mr Green (100% vinstboost)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming