speltips_skribent

Speltips Barcelona – Eibar 13/1: Kombinationsspel till 1,86x

Inget snack om saken på Camp Nou på söndag – Eibar är steget för små för att kunna hota Barcelona om en seger!

Twitter Facebook

Barcelona ser ut att spela hem ytterligare ett ligaguld och även den här säsongen ser de ut att göra det relativt enkelt. De infinner sig, inför omgång 19, fem poäng före Atletico Madrid och avståndet ner till antagonisten Real Madrid stavas 10 poäng.

Barcelona har bevisligen tagit sig i kragen efter den något svaga starten på säsongen. I slutet på september månad och i början på oktober noterades katalanerna för fyra raka poängtapp i ligaspelet men sedan dess, så har man alltså gått segrande ur 8 av sina 10 senaste matcher. De jagar dessutom sin femte raka seger i ligaspelet på söndag.

Att Barcelona infinner sig först i tabellen är egentligen ingen större överraskning då man har ett otroligt slagkraftigt gäng, med lirare som Vidal och Dembele har man en otrolig bredd, och i sin tur kanske även världens starkaste trupp.

Eibar hittar vi samtidigt först på en 13:e plats i tabellen, vilket är ett bra resultat för en klubb av deras kaliber. Det är trots allt en liten förening som har en hemmaarena som tar cirka 7000 personer. Att de ska mäta sig med Barcelona är det nog därför ingen som räknar med, inte vi heller och nu har Eibar dessutom gått fem raka matcher utan att noteras för en seger.

Klasskillnad

Spelbolagen är överens om det faktum att Barcelona kommer att vinna på söndag, därför finns det heller inget spelvärde på varken 1X2-marknaden eller asianmarknaden, det blir intressant först runt linan -3 och det är vi alltså inte intresserade av.

Istället landar vi i ett kombinationsspel som betalar runt 1,85x hos de flesta spelbolag. Att Barcelona besegrar Eibar och samtidigt håller nollan ser vi som ett väldigt troligt utfall här. Barcelona har trots allt hållit nollan intakt i fyra av sina fem senaste matcher i La Liga och dessutom bara släppt in ett mål under den här perioden. Eibar? De har endast producerat ett mål framåt, i deras fyra senaste bortamatcher.

Vi räknar med att Barcelona, i vanlig ordning har ett stort bollinnehav och att de i sin tur ser till att kontrollera matchen från matchminut nummer ett, och enda fram tills 90.

Vi vänder oss till Bethard för kombinationsspelet, där får vi finfina 1,86 x degen för Barcelona vinner och håller nollan! Missa heller inte deras välkomstbonus; 500 kr helt omsättningsfritt! ↓

 GÅ MED BETHARD – FÅ 500 KR HELT OMSÄTTNINGSFRITT!

Gå med Betway – få 1000 kr i bonus

Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner och håller nollan
Odds: 1,86
Bolag: Bethard (500 kr helt omsättningsfritt)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming