speltips_skribent

Dagens kupong 13/1: Vi landar en trippel till 3,47x!

Stort utbud den här söndagen och vi har lyckats gräva fram 3 intressanta odds – från Spanien och Italien!

Twitter Facebook

Atletico Madrid – Levante, 12:00: Under 3,5 mål i matchen (1,52x)

Atletico Madrid har ännu inte förlorat en match på Wanda Metropolitano säsongen 18/19, det innebär att de nu gått 14 raka matcher utan att förlora här och då har dessutom 11 av dem matcherna resulterat i en seger!

Det är minst sagt fina siffror Atletico målat upp här, och det råder heller inga som helst tvivel om att man är stora favoriter inför söndagens möte mot Levante. Det är alldeles för stor skillnad mellan lagen för att det ens ska bli spännande.

Spelbolagen är överens om det faktum och därför finns det heller inget spelvärde på varken 1X2-marknaden, eller asianmarknaden. Istället hamnar vi på målmarknaden, och mer exakt är det underspelet som intresserar oss. Vi utgår ifrån att Atletico vinner komfortabelt, och därför tycker vi underspelet under 3,5 mål i matchen känns riktigt bra. 1/2-0?

Real Betis – Real Madrid, 20:45: Över 2,5 mål i matchen (1,63x)

Real Madrid har mått bättre, så enkelt kan vi sammanfatta läget i Real Madrid-lägret. De kommer nu närmst från två raka poängtapp i ligaspelet, ett oavgjort resultat mot Villarreal följdes upp med en förlust mot Real Sociedad på Santiago Bernabeu och det innebär att en femteplats i tabellen är ett faktum!

Hela 12 lag i La Liga har släppt in färre mål än just Real Madrid, den siffran bekräftar onekligen det faktum att Real Madrid inte riktigt gått att känna igen den här säsongen, och vi är därför inne på att Real Betis, mycket väl kan komma att besegra Real Madrid på söndag.

Det finns trots allt enormt mycket kvalité i hemmalaget, och de har dessutom redan hunnit med att besegra både Barcelona och Sevilla den här säsongen, Barcelona besegrade man på Camp Nou, i en match man gjorde hela fyra mål. Vi är därför övertygade om att de utmanar Real Madrid om segern på söndag, och mycket talar för att vi får bevittna en del mål här! Därför faller valet på; över 2,5 mål i matchen!

Napoli – Sassuolo, 20:45: 1 (1,40x)

Napoli kommer möjligtvis inte att vinna Serie A den här säsongen heller, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att de är cementerade i rollen som Italiens andra starkaste lag!

Och här på hemmaplan tror vi därför man gör historien någorlunda kort med Sassuolo, det lär möjligtvis inte bli en storseger men att de besegrar sitt motstånd i den här åttondelsfinalen är vi övertygade om. Napoli är trots allt riktigt starka på hemmaplan, och de tappar i sin tur väldigt sällan poäng i sina hemmamöten. I ligaspelet har man mäktat med 8 segrar på 10 hemmamatcher och då är man alltså fortsatt obesegrade. Man var även detta i gruppspelet i Champions League, efter möten mot PSG och Liverpool.

Sassuolo lär därför högst troligt åka ur Coppa Italia på söndag, vi har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall. Vi väljer därför att syna den raka ettan, som trots allt betalar godkända 1,40x!

Dagens kupong

Två målspel från Spanien, samt en identifierad vinnare i Italien, de tre spelen betalar tillsammans 3,47x hos spelbolaget Unibet, missa absolut inte deras välkomstbonus; 100% upp till 5000 kr! Erbjudandet gäller även för befintliga kunder som ännu inte gjort en insättning under 2019!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 5000 KR I BONUS!

Sätt in 2000 kr, spela för 4000!

LeoVegas Sport erbjuder alla nya kunder en 200-procentig odds bonus på upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 3,47
Bolag: Unibet (5000 kr bonus)
Spelstopp: 12:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming