speltips_skribent

Speltips Real Betis – Real Madrid 13/1: Oddset måste testas

Real Madrid kommer närmst från en förlust mot Real Sociedad på Santiago Bernabeu (i ligaspelet) – lurar ett nytt poängtapp runt hörnet på söndag?

Twitter Facebook

Det är inte längre en nyhet att Real Madrid inte är 100-procentigt, de har sett minst sagt svaga ut under säsongen 18/19 och en femteplats i tabellen är numera ett faktum för de regerande Champions League-mästarna.

Avståndet upp till Barcelona stavas dessutom 10 poäng och högst troligt blir det därför inget ligaguld den här säsongen heller. I nuläget ser det inte ens ut som att man slutar bland de två främsta.

Real Madrid har hunnit spela två matcher i ligaspelet under 2019, ett oavgjort resultat mot Villarreal följdes upp med en överraskande förlust mot Real Sociedad på Santiago Bernabeu, två resultat som onekligen vittnar om det faktum att Solari har en del att ta itu med.

Los Blancos återvände dock till vinnarspåret i samband med Copa del Rey-mötet mot Leganes i veckan, den matchen vann man komfortabelt med 3-0, och det resultatet var minst sagt viktigt för deras självförtroende. En spelare som dessutom fortsätter att se riktigt bra ut är Vinicius Junior, brassen hamnade i målprotokollet och stod för en assist i cupspelet, och är i princip det enda ljuset, i ett annars mörkt Real Madrid.

Seger är ett måste

Det råder inga som helst tvivel om att söndagens möte är av kalibern en måstematch för Solari. Argentinaren är illa tvungen att vinna den här matchen annars riskerar Real Madrid att hamna hela 13(!) poäng bakom Barcelona, samtidigt som Atletico kan dryga ut avståndet till 8 poäng.

Det är dock allt annat än en enkel uppgift man har framför sig på söndag. Real Betis har gjort det riktigt bra i år och placerar sig alltså bara fyra poäng bakom Real. De har dessutom hunnit med att besegra Barcelona på Camp Nou den här säsongen, men även ligatrean Sevilla.

Det kommer därför att krävas en 100-procentig insats från Real Madrids sida ifall segern ska bli ett faktum. Men det är även något vi tror Real-spelarna kan ordna fram. Real Betis har trots allt även de sett svajiga ut under 2019 och de kommer dessutom närmst från en förlust mot jumbon Huesca. Vi har dessutom väldigt svårt att se att Real Madrid ska kunna tillåta ett tredje raka poängtapp, kvalitén finns onekligen där, det handlar snarare om att finna motivationen. Högst troligt kan de två senaste poängtappen bidra till detta.

Vårt speltips härifrån blir därför den raka tvåan på 1X2-marknaden, den betalar fina 2,15 x insatsen hos spelbolaget Betfair och det är ett minst sagt bra odds!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Lås upp 3 gratisspel, till ett värde av 1000 kr!

Redbet erbjuder alla nya kunder uppåt mot 1000 kr i gratisspel! Missa absolut inte detta.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,15
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming