speltips_skribent

Speltips Aston Villa – Liverpool 17/12: Klasskillnad på Villa Park

Liverpool dyker upp i Birmingham med sitt U23-gäng, hela den ordinarie truppen kommer att vara på plats i Qatar för spel i klubblags-VM.

Twitter Facebook

Liverpool dyker i Birmingham utan hela sina ordinarie trupp, vilket alltså även innebär att Klopp inte är med här. Utan det är verkligen U23-gänget som är på plats, även deras tränare, Neil Critchley. Det är han som kommer att leda laget på Villa Park på tisdagskvällen.

Åtta lag ska bli fyra när vi kliver in i kvartsfinalerna i EFL Cup, det är ett singelmöte som gäller här i kvartsfinalerna, och dubbelmötena börjar som bekant först i semifinalerna.

Och här går det inte riktigt att blunda för Aston Villas drömläge, de kan alltså ta sig till en semifinal i EFL Cup, och i nuläget talar givetvis allt för att de löser ett avancemang. LeoVegas ställer ut oddset 1,25x på hemmalaget, vilket givetvis är befogat med tanke på Liverpools lag. Enligt engelska medier kommer Liverpool att ställa upp med följande manskap;
Kelleher; Hoever, Van den Berg, Clayton, Larouci; Chirivella, Dixon-Bonner, Kane; Elliott, Brewster, Longstaff

U23 vs Premier League

Det bör skilja ett par nivåer lagen åt under tisdagskvällen, det är trots allt ett Premier League-lag vs ett U23-gäng, och då har dessutom Premier League-laget hemmaplansfördelen här. Nu har Aston Villa förvisso haft sina problem i ligaspelet, de infinner sig först på en 17:e plats i tabellen men det tror vi alltså inte spelar någon större roll, Aston Villa ska helt enkelt bara besegra ett U23-gäng.

De här U23-lagen tenderar att uppleva problem mot klubbar i League One och League Two, alltså motstånd som inte alls kan jämföras med exempelvis Aston Villa, som trots allt infinner sig ovanför nedflyttningsstrecket… i Premier League. Vi räknar inte med att Aston Villa kör över Liverpool, men vi räknar åtminstone med att de noteras för en komfortabel seger här på Villa Park.

Att Aston Villa, redan i halvtid leder den här fotbollsmatchen är ett utfall vi starkt tror på, sedan tror vi även de står där som segrare efter 90 spelade, och därför klickar vi alltså in 1/1, till godkända 1,72x insatsen hos spelbolaget LeoVegas.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,72
Bolag: LeoVegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming