speltips_skribent

Speltips Crystal Palace – Brighton 16/12: Spel från 1X2-marknaden

Två formstarka gäng i Crystal Palace och Brighton, inför måndagens enda Premier League-fight. Vem vinner?

Twitter Facebook

Crystal Palace och Brighton är två minst sagt spännande gäng just nu, de förstnämnda har gjort det riktigt bra under den senaste perioden, med sju ihopsamlade poäng på de tre senaste omgångarna, samtidigt som Graham Potters Brighton fortsätter att spela en riktigt fin fotboll. Här närmst plockade de poäng mot Wolves (2-2), och i omgången innan det besegrade de Arsenal på Emirates Stadium.

Det är som sagt en positiv stämning i båda läger inför det här mötet, för drygt tre veckor sedan avslutades Crystal Palaces nästintill sjuka period med möten mot City, Arsenal, Leicester, Chelsea och Liverpool (direkt efter varandra), fem matcher som alltså bara resulterade i ett poäng för Palaces del, men nu när svårighetsgraden sänkts ett par snäpp, så har Palace onekligen börjat prestera – poängen trillar in igen.

Och här på hemmaplan, mot ett motstånd av Brightons kaliber, så är vi alltså helt övertygade om att Crystal Palace går för samtliga tre poäng. Zaha är skadefri, Ayew likaså och släng in Townsend där också, en riktigt bra offensiv, vi tror kommer att orsaka problem för Brighton på Selhurst Park.

Rakt spel

Crystal Palace har förvisso inte imponerat på Selhurst Park så här långt in på säsongen, blott två segrar har man noterats för här och addera därtill att målproduktionen varit riktigt svag, blott sex baljor har det bara blivit. Riktigt svagt!

Känslan säger dock att det lossnar för Crystal Palace på måndag, så enkelt är det. De är bevisligen på uppgång och har tidigare gått svagt i och med det väldigt tuffa spelschemat. Brighton har dessutom haft det kämpigt på bortaplan, och kommer fortsätta att uppleva stora problem när de väl agerar det gästande laget, det är en sak som är säker – de trivs betydligt bättre på Falmer Stadium.

Med det sagt så kommer vi att klicka in Crystal Palace som vinnare i matchen, detta gör vi till skyhöga 2,60x insatsen hos spelbolaget Betway. Oddset måste bara testas.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Dubbla vinsten på ditt första spel

Mr Green ger dig chansen att dubbla vinsten på ditt första spel på upp till 5000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,60
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming