speltips_skribent

Speltips 17/5 Sverige – Lettland: Är inte favoritskapet väl stort här?

Sverige är förvisso fortsatt obesegrade i VM men har samtidigt inte övertygat – blir det verkligen en så stor överkörning som spelbolagen vill få det till?

ODDSBOOST PÅ SVERIGE: Få 5,00 x smeten – istället för ordinarie 1,08 – för en Sverige-seger mot Lettland. Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

sverige odds

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Sverige är givetvis alltid en stor favorit till att vinna ett mästerskap – vilket de också är i detta fallet! Dock har Tre Kronor inte imponerat så här långt, och givetvis går det att antyda att laget kommer växa ju mer in på turneringen vi kommer, men än så länge så finns det alltså fortsatt ett par frågetecken!

Det går givetvis inte att antyda att Sverige varit dåliga på något sätt, då de trots allt lyckats vinna samtliga möten. Men det är också sådana krav vi har på detta svenska landslaget. Så enkelt är det, och det har varit tydligt att Sverige möjligtvis varit helt fokuserade på uppgiften med tanke på att motståndet emellanåt varit väldigt dåligt.

Vi tänker givetvis på mötena mot Tjeckien, Slovakien och Schweiz, där Sverige i princip bjudit in motståndet till att slåss om samtliga poäng. Sverige har oftast varit strålande i första perioden, men har gjort det onödigt spännande på slutet. Mot Slovakien blev det trots allt övertid till slut, vilket egentligen inte borde hända. Mot Schweiz ledde man som bekant med hela 3-0 efter 21:14, men tappade till 3-2 – för att sedan till slut vinna matchen med 5-3.

Det har med andra ord inte sett helt 100-procentigt ut, och vi förväntar oss att Sverige höjer sig när det väl gäller, med start från semifinalen.

Kan Lettland streta emot?

Sverige lottade alltså mot Lettland i kvartsfinalen, en lottning som får anses vara den bästa. Det är onekligen skönt att slippa Kanada, Finland, USA och Ryssland – även om man slog de sistnämnda i gruppspelet!

Men vi har en känsla av att Tre Kronor möjligtvis fortsatt känner en viss underskattning gentemot sitt motstånd. Som vi tidigare var inne på så har de haft en förmåga att slappna av, och känslan säger att Sverige möjligtvis känner “Yes, skönt med Lettland” i nuläget. Något Lettland onekligen kan utnyttja.

Vi är därför inte så säkra på att vårt svenska landslag vinner med 5-0 som i mötet mot Frankrike. Och inte heller med 7-0 som i mötet mot Österrike. Några baklängesmål bör det kunna bli, ifall då Sverige agerar som de gjort tidigare! Lettland löste trots allt ett oavgjort resultat mot både USA och Kanada i gruppspelet!

Vi testar därför en slant på Lettland (+3 asian handicap) till fina 2,10 x insatsen! Håll nere insatsen – det är trots allt Tre Kronor, och givetvis kan de explodera. Men vi finner trots detta reken intressant – och testar alltså en slant hos Unibet! Missa inte deras välkomstbonus, sätt in 500 kr få 1500 att spela för, ↓

”oddsbonus” RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Nyetablerad Sportsbook gör entré i Sverige – 2 100 kr i välkomstbonus!

Malina Sports tar sig an den svenska marknaden med besked! Just nu får nya kunder en 100-procentig välkomstbonus – upp till otroliga 2 100 kr!
Gå med Malina Sports.

Speltips:

Speltips: Lettland (+3 asian handicap)
Odds: 2,10
Bolag: Unibet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll