speltips_skribent

Speltips 17/5 Wolfsburg – Holstein Hiel: Playoff – andra raka året!

Andra raka kvalspelet för Wolfsburg – i fjol klarade man av Eintracht Braunschweig och på torsdag ska Holstein Kiel besegras!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Detta kära Wolfsburg, vad har hänt med laget som för bara några år sedan vann Bundesliga med Grafite och Dzeko på anfallet? Alla minns säkerligen duons magiska år, när de sammanlagt stod för otroliga 54 mål i Bundesliga. Det var dock 2009. Men det är faktiskt inte allt för längesedan Wolfsburg slutade på en andra plats i tabellen, säsongen 14/15.

De flesta minns säkerligen också att laget gick riktigt bra i Champions League året därpå. Som bekant besegrade man Real Madrid i en kvartsfinal med 2-0 på Volkswagen Arena. Men nu är alltså ett andra raka playoff ett faktum för klubbens del – och det är nästintill lite sorgligt!

Wolfsburg har med andra ord en mycket svag säsong bakom sig inför torsdagens möte mot Holstein Kiel. Men viktigt – och möjligtvis helt avgörande – var Wolfsburgs seger i den sista omgången. För självförtroende var det väldigt viktigt att vinna den matchen – och Wolfsburg hamnade dessutom i målprotokollet fyra gånger i det mötet. För ett lag som hade gjort 32 mål inför den matchen, så var det nog viktigt att det lossnade i offensiven.

För faktum är att Wolfsburg inte förlorat alls många matcher den här säsongen. Stuttgart som slutade på en sjunde plats i tabellen förlorade alltså lika många möten som Wolfsburg. Wolfsburg har dock haft stora svårigheter med att vinna, och nästan hälften av deras möten i Bundesliga slutade alltså oavgjort – 15 av 34!

Avgör rutinen?

Holstein Kiel har onekligen varit den stora överraskningen i Tysklands andraliga i år. För ungefär ett år sedan blev alltså deras uppflyttning till Bundesliga 2 ett faktum. På torsdag spelar man om en plats till Bundesliga 1 – och det är onekligen en mäktig bedrift – oavsett hur man vrider och vänder på det!

Två raka uppflyttningar kan därför bli ett faktum för Holstein Kiels del på måndagen. Men då gäller det att få med sig ett bra resultat från Volkswagen Arena, men vi är inne på att Wolfsburgs rutin blir avgörande i detta mötet.

Faktum är att Wolfsburg infann sig i samma situation, endast för ett år sedan. Då löste de uppgiften relativt tryggt, och Eintracht Braunschweig kom aldrig riktigt nära. Känslan säger att Wolfsburgs seger över Köln senast, bidrar med ny energi – och boostar igång laget inför torsdagens uppgift. Därför väljer vi faktiskt deras sida på torsdagen!

Det finns fortsatt spelvärde på 1X2-marknaden, då en Wolfsburg-seger betalar fina 1,84 x slanten! Oddset synar vi hos spelbolaget 888sport! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sveriges bästa välkomstbonus: 3000 kr

Speljätten ComeOn bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus – upp till 3000 kr! Sveriges mest lönsamma sportbonus!
Gå med ComeOn här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,84
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll