speltips_skribent

Speltips 24/5: Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins

Pittsburgh hemmaslog Ottawa med hela 7-0 senast och är nu en match ifrån en Stanley Cup-final.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Ottawa Senators och Pittsburgh Penguins drabbar samman för sjätte gången natten till onsdagen, och det är fördel Penguins som leder med 3-2 i matcher. Vilket lag som varit bäst, är oerhört svårt att svara på, båda lagen har en storseger i bagaget från den här matchserien, Ottawa besegrade Penguins med hela 5-1 några dagar sedan, och den senaste matchen vann de regerande mästarna med hela 7-0.

Nu har alltså Pittsburgh Penguins chansen att avgöra, och vi tror att man lyckas dra det längsta strået i det här mötet. Efter Ottawas storseger var säkerligen många Penguins-anhängare oroliga, man visste inte riktigt hur laget skulle reagera på den förlusten, men Penguins hängde sig inte upp på den förlusten, utan tvärtom, man spände musklerna och plockade en seger, och i matchen efter en storseger, vilket bevisligen bekräftar kvalitén och självförtroendet i laget.

Och det självförtroendet tror vi man kan de med sig inför den här kampen, nu kan man avgöra den här matchserien och ta sig till en Stanley Cup-final. Pressen ligger på Ottawa nu, och givetvis har de en liten fördel i och med att de spelar på hemmais – men känslan säger att bortalaget löser ett avancemang redan i det sjätte mötet.

Vi testar därför Pittsburgh Penguins (ML) här till fina 1,71 gånger insatsen hos Betsafe.

Rygga ditt spel hos Betsafe (1000kr bonus).

Ingen välkomstbonus – bara högst odds

Pinnacle har revolutionerat oddsmarknaden, och har en enkel affärsidé – att alltid erbjuda högst odds. Och av den enkla anledningen kan man inte erbjuda en välkomstbonus. Sidan finns dessutom helt på svenska.
Spela på de högsta oddsen här.

Speltips:

Speltips: Pittsburgh (moneyline)
Odds: 1,71
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 02:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll