speltips_skribent

Speltips 24/5: Uruguay U20 – Japan U20

Vi väljer sida i kampen mellan Uruguay och Japan, i världsmästerskapet för U20-landslagen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Streama fotboll | Oddsbonusar | Skadekollen

Uruguays U20-landslag är stora favoriter till att vinna hela VM, och det är med spelare som Santiago Bueno (Barcelona B), Federico Valverde (Real Madrid B) och Nicolas Schiappacasse (Atletico Madrid B) i spetsen ett av de allra mest talangfulla lagen i turneringen. Spelbolagen betalar minst för ett Uruguay-guld i skrivande stund vilket bekräftar favoritskapet och talangen i landslaget.

Och man inledde även sin VM-sejour genom att besegra Italien med 1-0 efter ett sent avgörande av Amaral i den 76:e matchminuten. Uruguay hann också med att missa en straff. Tidningen Football-Italia skrev efter matchen att Italien föll mot ett ”Grymt Uruguay”.

Japan vann även sin inledande match, mot Sydafrika med 3-1 och tog ett fint grepp om förstaplatsen. Det är dock värt att lyfta fram att Italien U20 är ett bättre landslag än Sydafrika U20, och på så vis är Uruguays seger mer imponerande.

Uruguay är det bättre landslaget här, och är säkerligen stärkta av en tung och viktig seger mot Italien, och vi tror att de plockar sin andra raka seger i det här mästerskapet. Vi testar därför den raka ettan till fina 2,00 x slanten hos Betsafe.

»  Rygga ditt spel hos Betsafe (1000kr bonus)

Ingen välkomstbonus – bara högst odds

Pinnacle har revolutionerat oddsmarknaden, och har en enkel affärsidé – att alltid erbjuda högst odds. Och av den enkla anledningen kan man inte erbjuda en välkomstbonus. Sidan finns dessutom helt på svenska.
Spela på de högsta oddsen här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: Betsafe (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll