speltips_skribent

Speltips Ryssland – Saudiarabien 14/6: VM-premiär!

VM rullar igång! Äntligen! Speltips, odds och allt inför VM-premiären mellan Ryssland och Saudiarabien på Luzhniki Stadium hittar ni hos oss!

Boostat odds: Få 26,0 gånger pengarna på att minst ett mål görs i VM-premiären mellan Ryssland och Saudiarabien! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Ryssland och Saudiarabien är faktiskt världsmästerskapets lägst rankade landslag! Och det är just Ryssland som hittas längst ner på den listan – på en 70:e(!) plats. Saudiarabien hittas samtidigt på en 67:e. Och det är onekligen ett utropstecken, åtminstone det faktum att Ryssland är så pass långt ner. Landslaget har alltså inte vunnit en fotbollsmatch sedan den 17 juni 2017. Då besegrade man Nya Zeeland i Confederations Cup. Träningslandskamperna har alltså inte gått bra sedan dess.

Det är dock relevant att lyfta fram det faktum att Ryssland matchats hårt i sina träningslandskamper. De har förlorat mot länder som Argentina, Brasilien och Frankrike, men även Österrike. Det är onekligen långt ifrån den bästa tänkbara situationen, och frågan är om inte Saudiarabien kan streta emot i VM-premiären.

Det går dock inte att blunda för det faktum att Ryssland trots allt är värdnationen i detta mästerskapet. Det är onekligen en stor fördel, och samtliga av deras matcher kommer trots allt att spelas på hemmaplan. Vi kan dessutom utgå från att det blir ett rejält tryck på läktarna under torsdagen. Det är trots allt premiär – och det boostar högst troligt igång spelarna ytterligare.

Saudiarabien förväntas förlora samtliga tre möten i gruppspelet, och det är väl inte direkt någon som har större förväntningar på det saudiarabiska landslaget. Sett till spelarmaterialet, så ska de inte räcka till i ett sådant här mästerskap, men det är givetvis aldrig bra att underskatta en motståndare. Ryssland har ju onekligen inte fått spelet att fungera, och därför är vi inne på att Saudiarabien åtminstone kan stå emot relativt bra här. Vi förväntar oss inte direkt någon överkörning.

Kombinationsspelet intressant

Saudiarabien kommer att högst troligt fokusera på defensiven så länge det står 0-0 på Luzhniki Stadium. Precis som vi tidigare var inne på, så kommer det att vara ett rejält tryck på arenan den här torsdagskvällen. Ryssland kommer att entra fotbollsplanen oerhört taggade, och därför vore nog det bästa för Saudiarabien att sjunka ner en aning i banan – och vänta ut pressen som Ryssland högst troligt kommer att applicera.

Och det är just så vi tror matchbilden kommer att se ut i den här matchen. Ryssland kommer säkerligen att föra spelet, och i sin tur skapa en del målchanser. Men det har ju som sagt inte sett helt lovande ut för deras del, och därför förväntar vi oss alltså ingen överkörning.

Vi är istället inne på att Ryssland bör ha goda chanser till att lyckas hålla nollan. Och i slutändan så tror vi trots allt att de får in en balja också – och i sin tur ser till att plocka en trepoängare i premiären. Det bör de vara tillräckligt starka för att lyckas med. Det är trots allt Saudiarabien som står för motståndet.

Vi synar därför kombinationsspelet; Ryssland vinner och håller nollan – till godkända 1,90 x smeten hos spelbolaget Coolbet!

”odds bonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COOLBET – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Sugen på att prova ett nytt spelbolag?

Nyttja Nightrushs välkomstbonus – 100% upp till 1000 SEK!
Öppna ditt konto här.

Speltips och odds:

Speltips: Ryssland vinner och håller nollan
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll