speltips_skribent

Speltips Japan – Paraguay 12/6: Noteras för en efterlängtad seger!

En seger hade onekligen suttit fint för Japan, när det nu endast återstår några dagar till världsmästerskapet i Ryssland.

Twitter Facebook

De goda resultaten har helt uteblivit i det japanska landslaget, och vi kan nu konstatera att laget inte vunnit en fotbollsmatch sedan i augusti månad – alltså nästintill ett år sedan(!). Man säkrade avancemanget till VM i samband med den senaste segern, och vann alltså VM-kvalgruppen före Saudiarabien och Australien. Men nu bör japanerna onekligen förstår att en seger bör vara prioriterad, inför avresan till Ryssland.

Detta är alltså den sista matchen Japan kommer att spela innan man ställs mot Colombia. Och trots att det trots allt är en träningslandskamp som går av stapeln på tisdagen, så behöver Japan gå segrande ur den. Japanerna kommer trots allt närmst från två raka 2-0-förluster, mot Schweiz samt Ghana – och det håller inte!

Vi förväntar oss därför att bevittna ett heltaggat Japan på Tivoli Stadion Tirol i Österrike. De har endast noterats för två mål på de fem senaste matcherna, och behöver helt klart noteras för minst en balja i kampen mot Paraguay – som alltså inte lyckades kvalificera sig till VM i Ryssland.

Paraguay slutade på en sjunde plats i det sydamerikanska VM-kvalet, men var faktiskt med och slogs om en plats till Ryssland enda in i kaklet. De noterades dock för en förlust i den absoluta sista omgången, mot jumbon Venezuela – på hemmaplan! Och hade man bara löst en seger i den matchen, så hade man alltså fått chansen att kvala till VM. Detta är helt klart en av de allra tyngsta resultaten för detta landslaget, i historien. Givetvis borde man ha besegrat Venezuela.

Ett motivationslöst Paraguay?

Paraguay har endast spelat en fotbollsmatch sedan det blytunga urtåget, mot USA i mars månad. Det mötet resulterade i en 1-0-förlust, och vi har en känsla av att det paraguayanska landslaget inte är allt för motiverade inför uppgiften på tisdag. Åtminstone väger Japans motivation tyngre.

En annan intressant notis är det faktum att Paraguay har med sig fyra debutanter i truppen. Två av sex försvarare har dessutom endast hunnit representera landslaget vid ett tillfälle. Det är med andra ord en någorlunda orutinerad trupp som ställs mot Japan den här tisdagen.

Samtidigt så förbereder sig alltså Japan för ett VM, och bör därför vara fullt fokuserade på uppgiften. Vi anser därför Japan ligga betydligt närmre segern i den här matchen.

Men med tanke på hur Japans form sett ut under de senaste veckorna, så väljer vi att försäkra oss en aning genom att syna dnb-marknaden! Vårt speltips blir därför; Japan (dnb) till godkända 1,76 x smeten hos spelbolaget BetHard! 1-0?

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Paf – få 100 kr helt omsättningsfritt

Det helsvenska spelbolaget Paf erbjuder spel på odds, casino och poker. Vid en första insättning får nya kunder 100 SEK helt gratis – utan omsättningskrav.
Gå med Paf här!

Speltips:

Speltips: 1 dnb
Odds: 1,76
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:05
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll