speltips_skribent

Speltips PSG – Saint Etienne 14/9: Gästerna har ett starkt försvar

PSG har redan hunnit med att noteras för 13 mål, fyra omgångar in i seriespelet men på fredagen tror vi att Saint Etienne minskar det mäktiga målsnittet.

Twitter Facebook

Det råder inga som helst tvivel kring vilket lag som kommer att vinna Ligue 1. Det är i princip redan klart, och då har det alltså endast spelats fyra omgångar i Frankrike. De tre främsta utmanarna till PSG, är som bekant Monaco, Lyon och Marseille. Samtliga tre har fått en svag start på säsongen, där Marseille i nuläget ligger närmst PSG, fem(!) poäng bakom.

Det hela gör Ligue 1 helt klart mindre spännande, och när PSG dessutom går och värvar en spelare som Mbappe från Monaco, ja då ger man i princip upp hela den franska fotbollen. Dock finns det fortsatt spelvärde i Ligue 1, och därför tar vi oss också an PSG – Saint Etienne.

Saint Etienne är fortsatt obesegrade i seriespelet, de inledde säsongen genom att besegra Guingamp med 2-1, och sedan har de faktiskt spelat oavgjort i de tre raka matcher. Det som däremot stuckit ut i Saint Etiennes fyra inledande fighter, är just det kompakta försvarsspelet. Coach Jean-Louis Gasset har onekligen fått till den lagdelen i år, och det hela har resulterat i att man endast släppt in två mål – den bästa siffran i Ligue 1.

Och det råder inga som helst tvivel kring hur Saint Etienne kommer att ta sig an fredagens motståndare. Vi alla är väl medvetna om hur bra PSG är, vilket givetvis Jean-Louis Gasset också är. Därför kommer hans approach att vara väldigt defensiv, och vi har en känsla av att Saint Etienne kan stänga igen matchen – relativt bra i alla fall.

Underspelet synas

PSG kommer givetvis att ha ett stort bollinnehav, och har som vi tidigare nämnde, även i år, producerat väldigt mycket mål. I fjol landade deras målsnitt på 2,84 mål per spelad match, och det är en siffra de givetvis kan nå på fredagen också. Men Saint Etienne tror starkt på sitt försvarsspel, och har även tidigare i möten på PSG åstadkommit väldigt bra resultat.

Senast Saint Etienne och PSG gjorde upp, så resulterade kalaset i ett oavgjort resultat. Då kvitterade dessutom PSG i den absolut sista minuten. Matchen innan det vann dock PSG med 3-0. Men med tanke på att Saint Etienne trots allt fått en bra start på säsongen, och i princip endast kommer att fokusera på försvarsspelet, så tror vi inte direkt att PSG kör över sitt motstånd på fredag.

Därför lockas vi av underspelet. PSG kommer högst troligt att vinna den här matchen, men vi tror snarare på ett 2-0-resultat, eller i värsta fall ett 3-0-resultat.

Under 3,25 mål i matchen känns därför riktigt bra. Spelet innebär att det blir vinst på halva spelet vid exakt tre mål, allting under innebär vinst. Underspelet synas till fina 1,78 x insatsen hos spelbolaget 10Bet!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS 10BET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Testa helt nya Rizk Sport – få 1000 kr i bonus

Rizk har öppnat portarna för en helt ny oddssektion! Är du inte kund hos de sedan tidigare, får du 1000 kr i välkomstbonus!
Gå med Rizk här.

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål i matchen
Odds: 1,78
Bolag: 10Bet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming